zane_tanhaye_shab مدیر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6589 عنوان کاش بمیرم | مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 18 پست من یه آدم بیسواد خنگ به درد نخورملعنت به روزی که اومدم پزشکیکاش همین الان بمیرم آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬 1404/05/17 | 06:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6589 دگ هرکسی ی جوره نمیشه خودتو بابقیه مقایسهکنی.دعای مطالعه رو قبل ازدرس خوندن بخون وضو بگیرر انشاءالل ... انشالله اومدم یه دل سیر گریه کردم آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6589 طرحو برای این موقعا گذاشتن خوبی تو اینه میدونی نمیدونی و بابتش استرس میگیری این نشونه ی خوبیه ی سریا ... من دیگه زیادی خودمو میکوبم و واقعا هم حس میکنم چیزی بلد نیستم آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6589 دکتر تنها نیستی همه همیننیه مقطعی اینجوری میشه تنها نیستیاما احسنت ک شجاعت بیان کردنشو داشتیدرست میش ... شما پزشکید؟ آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬
kedertarin عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 5437 شما پزشکید؟ نه کادرم 📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد