2777
2789
عنوان

ولی دیدم ادم عاشق میتونه رها کنه

190 بازدید | 29 پست

نامزد سابقم دیونه وار عاشقم بود چشاش بغیر من کسیو نمیدد انق اشک ریخت برام ولش نکنم تاشش ناه بعد جداییمون ولکنم نبود پیام میداد دیونه شده بوپ میگفت 50بعت میدم فق ییار بیا ببینمت ب دست و پا این فامیل اون فامیل افتاد ک واسطه شعن قبولش کنم هعیی نگم براتون تا پاکستان نمیدونم کجا برای ملا رفت تاییت گرف میگفتن خیلی ملا رفته تا جایی ک ی بهونه ای جور کرده دست خاله مامانم بده بیاد بخورد ما بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و ی حقیقتی هس ک میگ اونی ک تو رابطه بیشتر ضربه خورده میتونه از پیشرفتش دید واقعا الان روز ب روز داره پیشرفت میکنه

میگم دوسم داشت ولی گذشت ازم فک کنم با یکی دیگ رفته تو رابطه و تا دلتون بخادد ابرو مو تو سطح شهر برده

و ی حقیقتی هس ک میگ اونی ک تو رابطه بیشتر ضربه خورده میتونه از پیشرفتش دید واقعا الان روز ب روز داره ...

وقتی بخوادت تو نخوایشس معلومه فراموشت می‌کنه خب

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

چرا ولش کردی وقتی میمرد برات

دیشب تاپیک ی خانومی بود میگفت سر عشق اولم شوهرمو گذاشتم کنار خندیدم بهش حالا جریان خدمع من دوسش نداشتم پدر مادرم مجبورم کردن اول دیگ داشنم کم کم عادت میکردم بهش ک یکی از ک قبلا باهاش اشنا شده بودم اومد وسط من اونو دوسش داشتم باعثنشد نامزدیمو بهم بزنم جالبه اینجاسس ب هیچکدومشون نرسیدم

خب وقتی طرف در این حد نمیخوادش مگ مغز خر خورده بمونه عاشقه احمق ک نیست

اره عزیزم ولی تا شش ماه بعدش هنوز، پیگرم چون من اوایل یکم رفتارم باش خوب بود فک میکرد دوسش دارم دیگ تا فهمید با یکی دیگ تو رابطم ی مدت تلاششو کزد ولش کنم نشد دیگ برید رف

دیشب تاپیک ی خانومی بود میگفت سر عشق اولم شوهرمو گذاشتم کنار خندیدم بهش حالا جریان خدمع من دوسش نداش ...

درکت میکنم تجربه کردم 

ولی نامزدی بهم نزدم 

اون چرا ولت کرد

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

درکت میکنم تجربه کردم ولی نامزدی بهم نزدم اون چرا ولت کرد

ولم نکرد عزیزم اومد خواستگاریم پدر مادرم بهانه الکی در اورد قبولش نکردن اینجا بدوبدتر شد ک فهمیدن ما باهم بودیم از قبل لج کردن