2777
2789
عنوان

بیاید بگم چه کار کردم

64 بازدید | 9 پست

داییم 8 سال از من بزرگتره  حدودا 26 سالشه 

خانوادمون کاملا پاشید از هم سر موضوع ازدواج داییم که بهم هم خورد و دختره الکی گفت مامان من یه حرفی زده پشت خالم و خالمم برعکس قشنگ دعوای بدی شد 

داییم بی احترامی نکرد اما خب مامانم و خالم و مامانبزرگم همه قهرن با هم و داییمم مجرده و خونه ی مامانبزرگم زندگی میکنه 

از زمستونه ندیدمش دلم تنگ شده بود براش پیامش دادم فک نمیکردم خوب باشه باهام ولی خیلی تحویل گرفت عین همیشه 

دلم خیلی تنگ شده براش چطوری بهش بگم برین یه جایی ببینمش؟ 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

بگو همون دوست دارم ببینمت یا بگو وقت داری ی سر بریم بیرون نمیخوام تنها برم مثلا میخوای ی کاری سر بزنی یا چیزی ک مرد باید همرات باضع

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون بهتر سر نگرفته فردا ببین چ جنگایی قرار بوده راه بندازه این اولش بوده

آره دختره خیلی فتنه ساخت  مادرش بدتر 

خودش و داییمم همش تو دعوا بودن 

داییم خیلی براش کار کرده بود ولی میگفت یه دوست دارم یا یه تشکر نکزده

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

بگو همون دوست دارم ببینمت یا بگو وقت داری ی سر بریم بیرون نمیخوام تنها برم مثلا میخوای ی کاری سر بزن ...

خیلی دلم تنگ شده براش 

اونم یعنی دلش برام تنگ شده؟ رابطمون خیلی خوب بود 

گفت یادی از دایی پیرت کزدی منم گفتم دلم برات تنگ شده برام قلب آتیشی فرستاد 

یعنی تنگ شده اونم؟ 

آره دختره خیلی فتنه ساخت مادرش بدتر خودش و داییمم همش تو دعوا بودن داییم خیلی براش کار کرده بود ولی ...

خب دیگ سبب خیر شده دعوا اینام ایشالله اشتی میکنن.ولی جالب نیست با حرف ی غریبع خانواده ها باهم قهر شن

خب دیگ سبب خیر شده دعوا اینام ایشالله اشتی میکنن.ولی جالب نیست با حرف ی غریبع خانواده ها باهم قهر شن

خانوادمون کلا مشکل دارن خالم اعصاب درستی نداره به خاطر طلاقش و باز اومد ازدواج کنه یارو رو با زن و مشروب گرفتن تو خونه  خیلی بی اعصابه با همه دعوا داره همش مامان من مظلومه اما خالم وحشیه کلا تو فامیل بهش میگن پری وحش

مامانبزرگم هم کلا بد اخلاقه همین داییمم اصلا پیشش نمیره با اینکه تو یه خونن

خانوادمون کلا مشکل دارن خالم اعصاب درستی نداره به خاطر طلاقش و باز اومد ازدواج کنه یارو رو با زن و م ...

خب دیگ خیالت راحته مشکلی از جانب شما نیست راحت با داییت قرار بزار برو‌ببینش

خب دیگ خیالت راحته مشکلی از جانب شما نیست راحت با داییت قرار بزار برو‌ببینش

خدا کنه قبول کنه و ضایع نشم