2777
2789
عنوان

ایده دلبری

| مشاهده متن کامل بحث + 1783 بازدید | 92 پست
می دونی منظورم چیه از اینا که پیامک میکنی براش چیزی که خوشش بیاد یا کلا چیز جدید هیجانی

تو گوگل بزن کلی شعر و پیام میاره ولی در کل مردا مثل ما زنا زیاد با حرف عاشقانه هیجانی نمیشن همون ظاهر خودش هیجانیشون میکنه، آرایش و مدل مو و لباس و عطر متنوع کافیه

واقعا نصف شبا تاپیکا اینجوری میشه، من اصلا شک می کنم اسی دختر باشه، موفق باشی

عزیزم ما هم ادمیم بخدا روح نیستیم هر کی پشت گوشی نشسته قضاوت میکنه یه سر به تایپیکام بزنی متوجه میشی خانومم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ما هم ادمیم بخدا روح نیستیم هر کی پشت گوشی نشسته قضاوت میکنه یه سر به تایپیکام بزنی متوجه میشی ...

ناراحت نشو، واقعا منظورم به شخص تو نیست، شبا آدم خوابش نمیبره میاد نی نی سایت، همش تاپیکای این مدلیه، واقعا آدم دیگه کم کم شک می کنه

ناراحت نشو، واقعا منظورم به شخص تو نیست، شبا آدم خوابش نمیبره میاد نی نی سایت، همش تاپیکای این مدلیه ...

اخه شب ادم بیکار و ذهن من شخصا درگیر بود نمی تونیم این چیزا از خانواده و دوست بپرسیم پشتمون حرف در بیاد

من فقط ایتا دارم از کانال هست ماهم یاد بگیریم من تازه عروسم

ایتا همش سانسور میکنه والا کلا دعا یاد میده ، روم به دیوار منم مجردم ، خاک بر سرم که از شماها بیشتر بلدم 🤦🏻‍♀️😂

https://boorsieh.kanoon.ir/1405/Public/NewStudent

ایتا همش سانسور میکنه والا کلا دعا یاد میده ، روم به دیوار منم مجردم ، خاک بر سرم که از شماها بیشتر ...

عیب نداره بابا من که مجرد بودم همه چی بلد بودم رفتم تو زندگی خجالتی و مغرورم انگار