2777
2789
عنوان

ایده دلبری

| مشاهده متن کامل بحث + 2778 بازدید | 95 پست
انواع لباس خواب هاوقتی سر کاره با صدای بچگونه ویس بده بگو دلم برات تنگ شده برام لباشک و اینا بخررژ ب ...

😂😂😂مار پله سکسیی🤣

انواع سس  و پاستیل و...موقع معاشقه

چطوری اینا به ذهنت رسیده دهنت😂😂خیلی خوب بود

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

😂😂😂مار پله سکسیی🤣انواع سس و پاستیل و...موقع معاشقهچطوری اینا به ذهنت رسیده دهنت😂😂خیلی خوب بود

من فکر کنم انواع پوزیشن هام بدونه😅

من دورامو زدم الان دنبال جا پارکم👻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا"؟؟😅من تنها کاری که کردم واسه شوهر اینده فقط یه لیزر همین😄

من تازه این ماه اولین باری بود که رفتم لیزر ، من شبا میشینم فکر و خیال میکنم ، باورت نمیشه ولی خودمو تو بغل شوهرم تصور میکنم و میخوابم ، حالا اصنم قصد ازدواج ندارما ولی نمیدونم‌چرا اینقد ذوق دارم براش 🤦🏻‍♀️ 

من فکر کنم انواع پوزیشن هام بدونه😅

اره والا😂😂باید یک دوره پیشش کلاس بریم 🤣...

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

😂😂😂مار پله سکسیی🤣انواع سس و پاستیل و...موقع معاشقهچطوری اینا به ذهنت رسیده دهنت😂😂خیلی خوب بود

بخدا خیلی جوابن ، تازه اینا یک هزارمششش بود 

مارپله سکسییی خیلی خوبه ، اینقد حال میده ، مثلاً مار نیشت میزنه باید بشینی بیاد یجاتو کبود کنه ، یا از نربون میری بالا یدور اورال سکسسس ، چمدونم باز نیشت میزنه یه لباستو در میاری ، همینجوری میرید تا آخر کار که دیگه اصل کاریه ،میتونید طبق علایق خودتون بنویسیدش باهم دیگه 

من تازه این ماه اولین باری بود که رفتم لیزر ، من شبا میشینم فکر و خیال میکنم ، باورت نمیشه ولی خودمو ...

اره خوب میدونم چی میگی منم یه موقع ها اینجوری میشم

حالا لیزر راضی بودی؟

اره واقعا" اینایی که گفت من بلد نبودم😁فیلم زیاد دیدم اینا توش نبوده هیچ وقت😅

اره بابااامنم زیاد فیلم دیدم اینا نبوده اصلا توش 😁فک میکردم خیلی واردم تا قبل این تاپیک 😂😂

اره خوب میدونم چی میگی منم یه موقع ها اینجوری میشمحالا لیزر راضی بودی؟

عاره عالی بود ، با جلسه اول دیگه دستا و پاهام در نیومد ، بکینی هم نصفه شد ، زیر بغل هم کلا‌در نیومد دیگه ،‌میگم چه کاریه نرم دست و پارو دیگه 😂😐

بخدا خیلی جوابن ، تازه اینا یک هزارمششش بود مارپله سکسییی خیلی خوبه ، اینقد حال میده ، مثلاً مار نیش ...

حالا انقد کامل توضیح نده نصفه شبی کار دست خودمون میدیم😅

اره بابااامنم زیاد فیلم دیدم اینا نبوده اصلا توش 😁فک میکردم خیلی واردم تا قبل این تاپیک 😂😂

باید فیلم یا سریال آمریکایی سبک تینیجری ببینید ، این ایده های دختر پسر های دبیرستانی خارجی بود همش

عاره عالی بود ، با جلسه اول دیگه دستا و پاهام در نیومد ، بکینی هم نصفه شد ، زیر بغل هم کلا‌در نیومد ...

منم ۹ جلسه رفتم الان تقریبا" همه جام صافه یکم بیکنی پراکنده در میاد

بخدا خیلی جوابن ، تازه اینا یک هزارمششش بود مارپله سکسییی خیلی خوبه ، اینقد حال میده ، مثلاً مار نیش ...

😂😂😂😂😂😂😂دارم میمیرم از خنده نصف شبی ببین چیکار کردی دیگ من خوابم نمی بره بخدااا ولی خدایی آفرین عالی بود واقعا🤣