دیمایی مدیر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 1429 عنوان عیدی دادن | مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 49 پست خانما به خواهر شوهراتون چی عیدی میدید 1396/12/21 | 13:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
123titi عضویت: 1396/06/23 تعداد پست: 875 من پنج تا دارم یکی صد تومن😤😤 خدا صبرت به پنج تا .حالا خوبن؟ هر چیز خرابی درست میشه ، جز ذات خراب!!
aida164 عضویت: 1393/06/17 تعداد پست: 8963 من هیچی البته اینکه خواهر شوهر ندارم یکی از دلایل اصلیشه .... من جز بندگان خوشبخت خدام ... البته مادرشوهرم با حفظ سمت نقش دوتارو حسابی برام پر کرده 😂😂😂😂😂 من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
yas_mangola عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 1197 پول،من براش یه شومیزم گرفتم،اون یکی هم شهر خودشونه نمیبینیمش فعلا شکر نعمت ، نعمتت افزون کند😊
پناه_954147 عضویت: 1395/04/25 تعداد پست: 4254 من یه خاهرشوهر مجرد دارم که با مادر شوهرمه کلا عید ۲ کیسه برنج ۲ کارتن مرغ کلی خرت و پرت دیگه و کلی آجیل و شیرینی همسرم براشون میگیره من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم
گیلاسی_خانم عضویت: 1392/05/02 تعداد پست: 10662 تازه برا مادر شوهر آجیل میوه شیرینی شکلات ماهی مرغ گوسفند پارچه برا لباسش ما هر سال اجیل و شیرینی میگیریم براشون همسرم هم به مادر و پدر و خواهر و برادر و بچه های خواهرش پول و کادو میده خلاصه عید داغون میشیم لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8819 تازه برا مادر شوهر آجیل میوه شیرینی شکلات ماهی مرغ گوسفند پارچه برا لباسش واااا مگه شما رسم دارین ؟؟! رسم خوبی نیست واقعا . چقدر بهتون فشار میاد .حالا اونا به تو که عروسشونی عیدی میدن ؟؟ 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
هانااااام عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 4124 ایا شما هم ترکین که به خواهر شوهر رسم عیدی دارین؟😣 وقت ورود در حرم تو هوایی ام ❤️وقت خروج تازه زمینگیر میشوم ❤️ یا حسین❤️ اَلٔسَلام عَلَیٔکَ یا اَباعَبدالله
aida164 عضویت: 1393/06/17 تعداد پست: 8963 تازه برا مادر شوهر آجیل میوه شیرینی شکلات ماهی مرغ گوسفند پارچه برا لباسش نه بابا .... دروغ؟؟من مادرشوهرم خودش واسمون آجیل و ماهی سفید میخره هرسال بازم من ناشکرم من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
پناه_954147 عضویت: 1395/04/25 تعداد پست: 4254 ما هر سال اجیل و شیرینی میگیریم براشون همسرم هم به مادر و پدر و خواهر و برادر و بچه های خواهر ... خدا رزقت رو زیادتر میکنه من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم
رها95 عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 1721 من هیچی البته اینکه خواهر شوهر ندارم یکی از دلایل اصلیشه .... من جز بندگان خوشبخت خدام ... البته ما ... منم چهار تا خاهر شوهر دارم هر چهار تاشون مخصوصا کوچیکه مثل خواهر خودم دوستشون دارم خیلی باهم صمیمی هستیم
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8819 تو رو خدا این رسم ها رو رواج ندین 😏😞😞 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»