2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو رو خدا این رسم ها رو رواج ندین 😏😞😞

رواج نمیدیم که از قدیم بهمون رسیده😢

وقت ورود در حرم تو هوایی ام ❤️وقت خروج تازه زمینگیر میشوم  ❤️ یا حسین❤️                  اَلٔسَلام عَلَیٔکَ  یا اَباعَبدالله

عیدی که دوست ندارن بدن  من برا خواهر شوهرم تولد و عید در توانم میخرم البته شوهرم میگه نخر هر چی به دردش بخوره بین پنجاه تا صد پول نمیدم یه دونه دارم کلا امسال براش جوراب شلواری نگین دار خریدم قسمم داد همون عیدیش چیزی نخرم واسش منم دیگه چیزی نگرفتم میگه برا پسرش چیز زیاد میخریم چه خبره

هر چیز خرابی درست میشه ، جز ذات خراب!!
بخدا خودم هیچی تازه پارسال دخترم اولین عیدش بود هیچی ندادن

واقعاااااا 😐😐پس شما چرا عیدی میدین وقتی اونا حتی به نوه شون عیدی نمیدن !

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

من چرابایدعیدی بدم اونهابزرگترن همه اونهابدن والله خودشم خسیس یه گرونم ازشون درنمیادحتی مادرشوهرم پارسال400دادیم گفتم امسال باش تااموراتت بگذره

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍
منم باهاشون صمیمی هستم البته جراتم ندارن حرفی بهم بزنن شوهرم چشاشونو در میاره

😁😁😁😁😁پس شوهرتون این باج ها رو میده کاری به کارت نداشته باشن 

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
کلا طرف ما رسمه پسرا باید خرج خانوادشونو بدن مثلا من هفت تا دای دارم وقتی عید میان خونه مامان بزرگم ...

ببخشید میتونم بپرسم کجایی هستین؟؟؟

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز