2777
2789
عنوان

چند تا از خوبی های همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 26 پست
ما هم شاغلیم ولی واحد نداریم💔ولی بی انصاف نیستم حقوق من پول یه هفته هزینه هامم نیست😁

احترام وعزت چی دارید؟ آگه آره خدا رو شکر   سالها حتی با پول خودم لباس نخزیدم شاید سالی یه مانتو یا یه دست لباس خونگی در همین حد تمام پولم توخونش هزینه شد ۱۰ سال کتار مادرش با بدترین شرایط زندگی کردم با اینکه خونه براما بود  یه لحظه تواون خونه آرامش نداشتم جهنم بود

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
احترام وعزت چی دارید؟ آگه آره خدا رو شکر سالها حتی با پول خودم لباس نخزیدم شاید سالی یه مانتو یا ی ...

چی بگم والا

یه روز عاشقیم یه روز مثل دو تا دشمن...

خرج می کنه ولی نمیذاره یه قرووووووووووووون پس انداز کنم

می ترسه مستقل شم

شاید هم حق داره بعضی موقع ها میگم اگه چیزی داشتم میرفتم

کلا تفاهم نداریم💔

هر زندگی یه مشکل داره من که دیگه دارم تحمل میکم تا بگذره

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم والایه روز عاشقیم یه روز مثل دو تا دشمن...خرج می کنه ولی نمیذاره یه قرووووووووووووون پس انداز ...

عزیزم اگه به سقف بالاسرته خدارو شکر کن من سالها آرزوی یه لحظه  آرامش زیر سقف خونه داشتم که وقتم برا خودم باشه اگه یه لحظه عاشقین قدر بدون منم آرزوی اون لحظه رو به گور خواهم برد البته تو خواب زباد دیدم فقط اون لحظه خواب حالم خوب بود  تو رو خدا قدر بدونید  آخه تا محبت و گذشت هست چرا نا مهربانی و قهر و کینه ؟؟ وقتی دست و دلبازه قدر بدویند   من شده تشنه بودم یه آب معدنی یا نوشابه برام نخرید  رسوند خونه تا آب بخورم        تا این حد خسيس بود      توروخدا قدر جوونی رو بدونید خوش باشید آخه مهربونی چه دردیه که نداریم چرا زبون خوش باید حرف بزنیم ؟؟          از ما که گذشت سالها زجر کشیدم از اخلاق بدش  دیگه مهربونی هم بکنه چندش آورره                       چرا همسرت می‌ترسه بذاری بری؟  مشکل چیه

واقعا تویی با چنین ادمی داری زندگی میکنی... خدا کنه عوض بشه سرش بخوره به سنگ...ولی باز بشین باهاش حر ...

واقعا فقط و فقط من بودم تونستم طاقت بیارم  داریم بعد از سالها مشاوره میاد الان بخاطر بچه ها چون آسیب زیادی دیدن              ممنون که پای دردو دلم بودی عزیز

عزیزم اگه به سقف بالاسرته خدارو شکر کن من سالها آرزوی یه لحظه آرامش زیر سقف خونه داشتم که وقتم برا ...

دروغ چرا من زن زندگی نیستم

با همه ی بدی هام کاستی های خودمو می دونم

مامانم زن زندگی نبود منم به اون رفتم

پااااااکیما ولی نمی تونیم کس دیگه رو کنارمون تحمل کنیم نمی دونم چجوری بگم

انگار دوست داریم تنها باشیم

حریم خصوصی مون برامون مقدسه

مامانمم تنهاست و عذاب می کشه ولی نمی تونه کسی رو کنارش تحمل کنه حتی منو

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

دروغ چرا من زن زندگی نیستمبا همه ی بدی هام کاستی های خودمو می دونممامانم زن زندگی نبود منم به اون رف ...

. منم مثل شمام حتی بچه هام هم خونه نباشن حالم خوبه واحساس آرامش دارم به شدت درونگرام خیلی از حرفامو فقط با خودم می زنم برا همین با بقیه خانواده حرفی بر ا گفتن ندارم          عاشق تنهایی ام ولی ۱۰ سال اول با ما در شوهر وایل و تبارش زندگی کردم اونم تو یه طبقه     دیگه عادت کردم                         مشاوره برو تا این حد دیگه طبیعی نیست من کنارم خواهرام و خانوادم و فامیل حالم خوبه  درحد شما نیستم

واقعا فقط و فقط من بودم تونستم طاقت بیارم داریم بعد از سالها مشاوره میاد الان بخاطر بچه ها چون آسیب ...

دورت بگردم الهی که روزای خوش زندگی به روت برگرده و خوشحال ببینمت

⛔️درخواست دوستی ندید🚫

باز خداروشکر کن گذاشته شاغل باشی.

یه خونه به نامت زده

من چی؟ زد زیر حرفاش حتی نذاشت ارشدمو تموم کنم . کارم نمیذاره برم.

یذره طلاهم سر عقد دادن بهم یا سکه پارسیان که به عنوان عیدی دوبار اورد برام 

همرو برداشته برده یه حای دیگه قایم کرده !😐

بیشترین آزار واذیت و عذاب همسرم میداد اونقدر که خانوادش هم میدونستن رفتار پسرشون درست نیست

همسر منم همینه و درد اینکه میدونستن بچشون اخلاق نداره و اومدن خواستگاری براش و کلی دروغ گفتن💔

باز خداروشکر کن گذاشته شاغل باشی.یه خونه به نامت زدهمن چی؟ زد زیر حرفاش حتی نذاشت ارشدمو تموم کنم . ...

خب من قبل از ازدواج شاغل و رسمی بودم و تو عقدنامه هم جزو شروط ازدواج بود هرچند نداشت ۳۰ سال خدمت داشته باشم  خونه هم همش حقوق خودمه خیلی پیشتر از اینا میشه با پس انداز های من زندگیش رو به راه شده    واینکه حق ادامه تحصیل هم داشتم اونقدر توزندگی گیچ و حیران بودم کلا یادم رفت ادامه تحصیل بدم