2777
2789
عنوان

هزینه جهاز⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 113 پست
عزیزم مطمئنی قیمتای الانه به نظرم بیشتر باشه واقعا🤦🏾‍♀️

کجایی هستی سمت ما لباسشویی اسنوا با ظرفشویی ۱۸۹۰۰میده نقد جشنوارع گذاشتن 

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

دوقلو ایرانی ۹۰تومنه سمت من ک شهرستانم استان کرمانهرجا قیمتا متفاوته ولی ساید دیگ پنجاه نیست

ما تهرانیم همه چی پیدا میشه از کمترین قیمت تا بیشترین قیمت حتی قسطی هم هست اکثر جاها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبل خوب زیر 8070 دیگه نیس 😭😭من خودمم دارم جهاز میگیرم یخچال قیمت کردم 290 لباسشویی 70 شروع می‌شد ...

من پارسال سرویس خواب خریدم ۱۰ تومن شد از تولیدی

تو دیوار یه سرچ بکن عزیزم ضرر نداره 

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام

واقعا عزیزدلم؟؟؟بخدا رفتم تشک تخت بپرسیم برای یه بتده خدایی برای خودم نه فعلا گفتن از ۲۰ ت هست تا ۴۰ ...

سمت ما تشک ۱۰تا۱۵تومن با ضمانت سخ تا پنج سال

ب نظرم از شهرای دیگ بخرین

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

اسی کلا جهاز از تولیدی بخری ارزونتر در میاد نقد بخری ک بهتر حدود ده درصد تخفیف داره

حرف درسته ولی اکثرا دیگه توانشو ندارن ۲۹۰ میلیون یخچال بخرن همون ۵۰,۶۰ میلیونی میخرن

😂😐منم برا همین نخریدم چون نداشتم واقعا گرون بود  تو رنگ و مدل و اینا نمیدونستم چی انتخاب کنم زیبا تر باشه 

چی بگم والا وضعیت جامعه این شده 

واقعا عزیزم؟؟؟من قبلا از سرای ایرانی خریدم ولی اصلا وابدا راضی نبودم به نظرتون مبل مناسبی هستن اوکین ...

واااا چرا از سرای ایرانی خریدی

اگه تهران هستی برو یافت آباد

سرای ایرانی مبل هاش ۳۰۰ تومنه 

سرای ایرانی فقط برای لوازم برقی خوبه

چوب رو برو از تولیدی های یافت آباد بخر. 

من حقیقتش مبلم رو خریدم ولی هنوز استفاده نکردم که بگم خوبه یا بعد ولی شک ندارم حداقل ۴_۵ سال کار میکنه

اگر تهرانی +989109073125

این شماره تولیدی هست که من ازش خریدم نمایشگاه هم داره میتونی بری کاراشونو ببینی

😂😐منم برا همین نخریدم چون نداشتم واقعا گرون بود تو رنگ و مدل و اینا نمیدونستم چی انتخاب کنم زیبا ...

منم الان عقدم خیلی غصه میخورم چون پول جهازمو گذاشتم رو پول همسرم خونه خریدیم الان دیگه پول نداریم وسیله بخریم 

من پارسال سرویس خواب خریدم ۱۰ تومن شد از تولیدیتو دیوار یه سرچ بکن عزیزم ضرر نداره

رفتم گفت بستگی به نوع و مدل و کیفیت داره

مثلا برا تشک گفت از 3 ملیونی داریم تا 25 ملیونی یه کار نشون داد 18 ملیون با تخفیف حدود 17 در میاد گفتم حالا برم فکرامو کنم میام 

۴۰۰الی۵۰۰

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
من ک شهرستانم یخچال دوقلو ایرانی ۹۰تومنه حالت خوش نیستاکم کمش ۴۵۰_۵۰۰میشه

حالم خیلیم خوشه😂

اینایی که میگم از خودم درنیاوردم با چشمای خودم دیدم

برو سرای ایرانی میبینی خودت

یخچال دوقلو ۶۰ تومنم داره

ولی برای جهاز ساید میخرن معمولا که از دوقلو یکم ارزونتره

منم الان عقدم خیلی غصه میخورم چون پول جهازمو گذاشتم رو پول همسرم خونه خریدیم الان دیگه پول نداریم وس ...

خونه بنظرم بهتره 

سال دیگه جهاز رو میتونی بخری سال دیگه بری سر خونه زندگی جهاز جور میشه خونه بهتره بنظرم خداروشکر خداروشکر الان خونه دارین