2777
2789
عنوان

هزینه جهاز⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 113 پست
اینجوری ۶۰۰_۷۰۰ت میشه من قبلا ازد کردم و وام ازدواجمم گرفتم اونموقع ۵ ت بود و الان برای خرید مجدد جه ...

حتما چند تا وسیله برقی رو بخره یا مبل و تخت خواب که میشه سرویس چوب 

و هرچی خریدین تو عقدنامه ذکر بشه که بتونین بگیرین من همش میگفتم چقد چیپ که دونه دونه میگن اما لازمه

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

من دیروز ی مبل دیدم فوق العاده زیبا ۳۲ میلیون البته خود آقای فروشنده درست می کنه می ذاره سر ی هفته ۴ ...

تخت و مبل رو باید از تولیدی بخری ارزون تر بشه 

اسی برو تولیدی ها 

مثلا من شیرازم یه قسمت هس به نام شهرک صنعتی اونجا تولیدی هس قیمتا ارزون تر هس 

مبل 30 ملیونی جنسش آخه خوب نیس آدم هر چقد هزینه کنه همون قدر کیفیت میگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینایی که میگم متوسطه ایرانی هستیخچال ساید ۵۰ تومنلباسشویی ۲۰ ظرفشویی ۲۰مبل راحتی ۳۰سرویس خواب با تش ...

من ک شهرستانم یخچال دوقلو ایرانی ۹۰تومنه حالت خوش نیستا

کم کمش ۴۵۰_۵۰۰میشه

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

اینایی که میگم متوسطه ایرانی هستیخچال ساید ۵۰ تومنلباسشویی ۲۰ ظرفشویی ۲۰مبل راحتی ۳۰سرویس خواب با تش ...

واقعا عزیزدلم؟؟؟بخدا رفتم تشک تخت بپرسیم برای یه بتده خدایی برای خودم نه فعلا گفتن از ۲۰ ت هست تا ۴۰ت یعتی فقط تشک تخت!!😳

خب عزیزم میگم شما مارک خارجی انتخاب کردی ایرانیا ارزون ترن من کِلور دیدم ۵۲ میلیون بود

آخه معمولا مارک های خارجی این جور چیزا خیلی کیفت بهتر داره 

در کل آدم جنس خارجی هم نخاد بخره

جنس ایرانی مثلا یخچال 30 ملیونی معلومه کیفیت در حد عالی رو نداره و یه کیفیت معمولی هس 

عزیزم مطمئنی قیمتای الانه به نظرم بیشتر باشه واقعا🤦🏾‍♀️

اینجوری ۶۰۰_۷۰۰ت میشه من قبلا ازد کردم و وام ازدواجمم گرفتم اونموقع ۵ ت بود و الان برای خرید مجدد جه ...

ما مشهد هستیم 

و تیکه های سنگین مثل سرویس چوب 

لوازم ملشین لباسشویی 

تی وی 

یخچال 

فرش

داماد میخره

مبل خوب زیر 8070 دیگه نیس 😭😭من خودمم دارم جهاز میگیرم یخچال قیمت کردم 290 لباسشویی 70 شروع می‌شد ...

من رفتم سرای ایرانی

یخچال ساید ۵۰ تومنم داشت

حالا نمیخواد همرو خوب خوب بگیره شاید

یه چند سال کار کنه بسه بعدش عوض میکنی. بهتر از اینه که الان خودتو بندازی تو فشار جهاز عالی و درجه۱ بخری تو اسباب کشی خراب شه بعدم بی خونه و بی ماشین باشیم.

من خودم با وام ازدواج ماشین خریدم. جهاز رو متوسط گرفتم و خیلی راضیم

چون ماشین بیشتر به کارم میاد شاغلم

مبل عالی خودم خریدم یک ماه پیش ۲۱ تومن مدل نیوچستر یونانی. تازه با پارچه ایرانی ۱۳ تومن بود من گرونشو انتخاب کردم شد ۲۱ تومن

لباسشویی هم دیدم ۲۰ تومن تو دیوار سرچ کن نو هستنا از درب کارخانه میدن ۲۰ تومن.

انقدر سخت نگیرید بابا تو زندگی خرجای مهمتری دارید

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام

دخترعمه همسرم اسنوا گرفت ۷۰ میلیون

دوقلو ایرانی ۹۰تومنه سمت من ک شهرستانم استان کرمان

هرجا قیمتا متفاوته ولی ساید دیگ پنجاه نیست

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

آخه معمولا مارک های خارجی این جور چیزا خیلی کیفت بهتر داره در کل آدم جنس خارجی هم نخاد بخرهجنس ایران ...

حرف درسته ولی اکثرا دیگه توانشو ندارن ۲۹۰ میلیون یخچال بخرن همون ۵۰,۶۰ میلیونی میخرن