2777
2789
عنوان

هزینه جهاز⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 113 پست
مبل خوب زیر 8070 دیگه نیس 😭😭من خودمم دارم جهاز میگیرم یخچال قیمت کردم 290 لباسشویی 70 شروع می‌شد ...

شما دیگه خیلی بالا گرفتی چه خبره یخچال ۲۹۰ میلیون الان اکثرا مارکای ایرانی میگیرن 

مبل خوب زیر 8070 دیگه نیس 😭😭من خودمم دارم جهاز میگیرم یخچال قیمت کردم 290 لباسشویی 70 شروع می‌شد ...

من دیروز ی مبل دیدم فوق العاده زیبا 

۳۲ میلیون 

البته خود آقای فروشنده درست می کنه می ذاره سر ی هفته ۴ دست مبلغ فروش میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاغلی خودت؟

من آنلاین شاپ دارم یه کم پس انداز دارم مادروپدرم بنده های خدا  خیلی تحت فشارن وعصبی شدن من قبلا ازدواج کردم وواقعا جهاز عالی دادن اون سری به من اما اینبار فقط خدا کمکمون کنه وام ازدواجم نمیشه گرفت واقعا خیلی سخت شده  

عزیزم من ازدواج دوممه و وام ازدواج گرفتم و واقعا همه چی خیلی گرون شده واقعا موندم چه کنم😔

تو عقد جدا شدی؟

خب برا ازدواج اولت جهاز چی خریدی؟

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام

شما دیگه خیلی بالا گرفتی چه خبره یخچال ۲۹۰ میلیون الان اکثرا مارکای ایرانی میگیرن

مارک بوش  

ارزون تر هم قیمت گرفتم 170 

ندیدم ارزون تر 😐

هنوز نخریدم سر رنگ و قیمت دو دل بودم مامانمم هی میگه بخر گرون میشه 

ایرانی متوسط بخریبا ۳۰۰ تومن جمع میشهدرضمن چوب از تولیدی بخر، به هیچ عنوان از نمایشگاه و سرای ایرانی ...

واقعا عزیزم؟؟؟من قبلا از سرای ایرانی خریدم ولی اصلا وابدا راضی نبودم به نظرتون مبل مناسبی هستن اوکین؟؟؟

مارک بوش ارزون تر هم قیمت گرفتم 170 ندیدم ارزون تر 😐هنوز نخریدم سر رنگ و قیمت دو دل بودم مامانمم ه ...

خب عزیزم میگم شما مارک خارجی انتخاب کردی ایرانیا ارزون ترن من کِلور دیدم ۵۲ میلیون بود 

آره بخون پیام بعدی روتازه جمع بزنی میشه ۲۵۰۵۰ تومنم خرده ریزها و چیزایی که یادم رفته بنویسم

من فک می کردم معمولی تا ۲ میلیارد بشه 

از بس دست رو هر چی می ذارم گرونه 

ی ظرف کوچولو چینی مستطیل اندازه بیست تا دونه شرینی خشک 

امروز گفت ۳۰۰ هزار تومن