2777
2789
عنوان

هزینه جهاز⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 113 پست
حالم خیلیم خوشه😂اینایی که میگم از خودم درنیاوردم با چشمای خودم دیدمبرو سرای ایرانی میبینی خودتیخچال ...

سمت ما همه دوقلو میخرن ساید زیاد جادنداره فقط اسم داره

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا عزیزدلم؟؟؟بخدا رفتم تشک تخت بپرسیم برای یه بتده خدایی برای خودم نه فعلا گفتن از ۲۰ ت هست تا ۴۰ ...

نه عزیزم حتما رفتی در مغاره نزدیک خونتون

دارم میگم از دیوار سرچ کن(قسمت فروشگاه)

ببین  تشک ۱ تومن، حالا بگی درجه ۱ میخوام مثلا میگه ۳ تومن

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام

عزیزم مطمئنی قیمتای الانه به نظرم بیشتر باشه واقعا🤦🏾‍♀️

بله کاملا مطمئنم با چشمای خودم دیدم 

هزاربار رفتم سرای ایرانی همین بوده 

خونمون سه راه افسریه هست سرای ایرانی نزدیکه میتونم هرروز برم

شما هم تهرانی؟

من پارسال سرویس خواب خریدم ۱۰ تومن شد از تولیدیتو دیوار یه سرچ بکن عزیزم ضرر نداره

ترسم اینه مثلا جنسش خوب نباشه کیفیت نداشته باشه جلو خانواده نامزدم زشت بشم یا یهو فکر کنن از دستی اینجور خرید کردم روزی که خواهر نامزدم فهمید قهوه ساز خریدم 18 ملیون به مامانم گفته بود به جای این چیزا پولشو میزاشت روی  فرشش یه فرش گرون تر میخرید 

میدونی حس میکنم میان ببینن بدونن در چ حدی کیفیت چیام هس

مرتضی گرد ارزون تره

آره ولی من اول تولیدی رو از دیوار پیدا میکنم بعد لوکیشن میگیرم و حضوری میرم که تو این گرما علاف نشم

درست میگی خیلیاشونم مرتضی گرد و چهاردانگه هستند

سمت ما همه دوقلو میخرن ساید زیاد جادنداره فقط اسم داره

درسته عزیزم هرکدوم مزایای خودشو داره

ساید اینش بده که از درب منزل رد نمیشه و باید دریخچال رو جدا کنی

ولی شیکتره

دوقلو هم میگن موتور قوی تری داره و از درب منزل راحت رد میشه و جاداره

ترسم اینه مثلا جنسش خوب نباشه کیفیت نداشته باشه جلو خانواده نامزدم زشت بشم یا یهو فکر کنن از دستی ای ...

واقعا راست گفته خواهرشوهرت

خب ۱۸ تومن رو میتونستی خیلی چیزا بخری، ولی ازین نظر که دهنشون بسته شه کار خوبی کردی😂

راستی برای فرش هم یه جا تو تهران سراغ دارم فرش ۹ متری درجه۱ و ۱۲۰۰ شانه رو میده ۱۰ تومن

خواستی شماره شو بدم بهت با آدرس

خیلیم کاراش خوشگله

عزیزان از همتون ممنونم از مشارکت تک تک تون بخدا اوتقدر استرس گرفتم ک خدا میدونه خیلیییی گردنیه بخدا یه چیزایی بهمون گفتن گفتم ۷۰۰ت اینا دیگه معمدلی میشه خرید ولی باراهنمابی های برخی دوستان گفتن کمترمیشه ولی واقعا میترسم چون وام ازدواجم دیگه نمیشه گرفت جهاز و بار زد برد همسر سابقم موقعی که خونه ی مادروپدرم بودم  باخودش شبونه برد و فقط فقط چند قلم جنس دستم موند که همه گفتن اون سالا بفروش دموده میشه ال میشه بل میشه  همسرسابقم یک قرون نفقه ونهریه نداد فقط خواستم طلاقمو بده فقط ۳ ماه زندگی مشترک داشتیم ۳ سال بخاطر مشکلاتش عقدموندیم دوستان برام دعاکنید بخاطرجهیزیه وترس ازدواج مجدد  خیلی موقع ها نشد برم سمت ازدواج ایتباردعام کنید برام جوربشه🤲🤲🙈🙈😥😥