2777
2789

اما بعدش کارماشو دید با همون زن که دوتا بچه هم داشت زنه هم ازشوهرش جدا شد ازدواج کردن پارسال بهم زنگ زد گریه کرد گفت منو ببخش زنه روزگارمو سیاه کرده تمام زندگیم تباه شد حلالم کن منو ببخش تو خوب بودی رفیقم بودی همدمم بودی قدرتو ندونستم 

اما بعدش کارماشو دید با همون زن که دوتا بچه هم داشت زنه هم ازشوهرش جدا شد ازدواج کردن پارسال بهم زنگ ...

تو چی گفتی نگو که حلالش کردی

تو این شرایط که جوونا دارن صدشون رو میزارن برای مملکت، توی نر بی خاصیت درخواست نده به جای عوضی بازی تو این سایت برو از مملکتت دفاع کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو چی گفتی نگو که حلالش کردی

نه عزیزم من فقط بهش گفتم الان قصدت چیه که بمن زنگ زدی میخوای برگردم گفت بخدا بگی برمیگردی همین الان این زندگی تمومش میکنم خندیدم گفتم برو هنوز تازه اول راهته خدا خیلی برات قشنگ چیده بدتر از اینا سرتون میاد

نه عزیزم من فقط بهش گفتم الان قصدت چیه که بمن زنگ زدی میخوای برگردم گفت بخدا بگی برمیگردی همین الان ...

متاسفم عزیزم، شما بعدش ازدواج کردی؟ اگه دوس داری جواب بده

دوس دارم خوشبخت باشی الان

تو این شرایط که جوونا دارن صدشون رو میزارن برای مملکت، توی نر بی خاصیت درخواست نده به جای عوضی بازی تو این سایت برو از مملکتت دفاع کن

متاسفم عزیزم، شما بعدش ازدواج کردی؟ اگه دوس داری جواب بدهدوس دارم خوشبخت باشی الان

من بعد ازدواج اون کاملا مستقل بودم خودم تنها زندگی میکنم اون همچیشو از دست داد جالبه من اصلا دنبال عشق نبودم اما خدا یه ادم خوب سر راهم گذاشت تو جنگ نامزد کردم🥲

جنسی

پس بیخیالش باش بفرستش ور دل همون هرزه

من بعد ازدواج اون کاملا مستقل بودم خودم تنها زندگی میکنم اون همچیشو از دست داد جالبه من اصلا دنبال ع ...

چقدر خوب عزیزم انشالله اون قدر خوشبخت شی همسر سابقت از غصه بترکه

چقدر خوب عزیزم انشالله اون قدر خوشبخت شی همسر سابقت از غصه بترکه

ممنونم ازت عزیزم خدا خیلی هوامو داره چون من تو اون زندگی اصلا بدی نکردم حتی یکبار هم پامو کج نذاشتم اون همچیشو باخت چیبگم حتی بمن میگفت تو فکر کردی فاطمه زهرایی بعد رفتن من گفت واقعا پاک بودی من قدرتو ندونستم

ممنونم ازت عزیزم خدا خیلی هوامو داره چون من تو اون زندگی اصلا بدی نکردم حتی یکبار هم پامو کج نذاشتم ...

خدا همیشه هوای بنده هاشو داره مطمئن باش برات قشنگ چیده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز