2777
2789
نیازامو چی کنم

جای تو نیستم عزیزم ولی خودت رغبت میکنی سمتش بری؟ بازم میگم من جای تو نیستم بهتره بری مشاوره

تو این شرایط که جوونا دارن صدشون رو میزارن برای مملکت، توی نر بی خاصیت درخواست نده به جای عوضی بازی تو این سایت برو از مملکتت دفاع کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رغبت ک نمیکنم ولی چاره چیه؟

چی بگم عزیزم خدا کمکت کنه

تو این شرایط که جوونا دارن صدشون رو میزارن برای مملکت، توی نر بی خاصیت درخواست نده به جای عوضی بازی تو این سایت برو از مملکتت دفاع کن

من بعد ازدواج اون کاملا مستقل بودم خودم تنها زندگی میکنم اون همچیشو از دست داد جالبه من اصلا دنبال ع ...

چقدر خوشحال شدم، همیشه خوشبخت باشید 

چطور اون روزها رو گذروندی؟ 

چقدر خوشحال شدم، همیشه خوشبخت باشید چطور اون روزها رو گذروندی؟

خیلی اذیت شدم هنوزم روحی روانی مشکل دارم جسمم هم از اعصابم داغون شده اصلا نمیتونم تو جمع برم اضطراب میگیرم خیلی حساس شدم با کوچکترین تنشی دستام میلرزه تپش قلب میگیرم

سلام عزیزم من هشت سال زندگی کردم بخاطرش تو سه تا شهر تو غربت زندگی کردم صفر صفر بود زندگیشو جمع کردم ...

الهی.... مطمئن باش تاوان میده بدم تاوان میده

خدایا ایران قشنگمون رو از شر احمقها رها کن 🙏🏻🩵

اما بعدش کارماشو دید با همون زن که دوتا بچه هم داشت زنه هم ازشوهرش جدا شد ازدواج کردن پارسال بهم زنگ ...

اخ چه جالب دیدی 😂

من بعد ازدواج اون کاملا مستقل بودم خودم تنها زندگی میکنم اون همچیشو از دست داد جالبه من اصلا دنبال ع ...

عزیزم درخواستمو قبول کن راجع به عمل فیبروم سوال دارم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

توروخدا

saraaaaaa____ | 11 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز