2777
2789

با پارتنرم تلفنی صحبت میکردم رومون خیلی زیاد به هم وا شده😐😭🤦‍♀️

بهض گفتم با کی داری میری بیرون؟گفن پصرممم(چون باهاش صمیمیه اینجوری میگه من حسود بکنم😐😂)

منم گفتم ............ واییی ی چیز خیلی بد روم نمیشهههه بگممن اصن دختری نیستم که فحش بدم و بد دهنی کنم خیلی دختر با ادبیم پیش بقیع جلو پارتنرم این حرفو زدم

بعد گوشیو قطع کردم گوشیمو خاموش کردم دو دقیقه بعد روشن کردم زنگ زدم گفتم الو الو گفت میدونم می‌شنوی الکی الو الو نکن کارت به جایی رسیده که فحش زشت میدی هات

بعد گوشیو قطع کرد روم نمیشه جوابشو بدم واییی😂😐🤦‍♀️

خیلی حرف بدی زدم بچه هااااااااپشیمونم😭💔😂

یه فحش زشت زشت خیلی بی تربیتی

چجوری جمعش کنم؟؟؟

تا حالا همچین چیزی ازم نشنیدع💔😭🤦‍♀️😐😂🤣🤣

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسره گفت با پسرم میرم بیرون؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

پسره گفت با پسرم میرم بیرون؟

آره اینجوری گفت من حسودی کنم

منم نتونستم جلو دهن واموندمو بگیرم 

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

عزیز شما الان هم داری جسارتا با ایشون لاس میزنی هم باما!!!یک جورایی ناز و غمزه اومدن!!ضمنا ادبیات شما هم بسیار. ضعیفه!!!هم بد نوشتین هم هیچ علایم نگارشی نداره و برا خیلی ها مفهموم نیست اصلا!

عجب بیهوده تکراریست دنیا