2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو فسنجون زعفران میریزن؟الان یکم تو یخچال داشتم.زعفران اب شده ریختم تو.فسنجون رنگش زرد شد

هرچی دلت میخواد بزن،وقتی رب انارو برنی تیره میشه

آلیس در سرزمین عجایب🥴خدا مهربونم پسرام در پناه خودت❤️
پنه ریگاته و سس آلفردو و شراب قرمز 🍷

آخه با پنه ریگاته شراب قرمز میخورن بی کلاس تازه به دوران رسیده 

مورد دوم استغفرالله همین کارارو میکنین بدبختی زیاد شده شرا ب حرامه 

مورد سوم مردم‌ندارن بخورن تو چه خوب میخوری و پز میدی سه روزه غذا نخوردم بیاین پول قبضمو بدین 

مورد چهارم اصن چی گفتم☹☹☹☹☹☹

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
وای خورشت کرفس.نوش جونت

خیلی لذیذه رنگ گوشت خیلی قشنگ‌میشه تو خورش کرفس نمیدونم چرا 😍

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
آخه با پنه ریگاته شراب قرمز میخورن بی کلاس تازه به دوران رسیده  مورد دوم استغفرالله همین کارار ...

😅😅😅

چرا منو قضاوت میکنی شاید ۱%خالی بسته باشم 😔

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
گوجه بادمجون چجوری. ..بادمجون سرخ شده دارم 

گوجه رو با پیاز سرخ میکنم یکم‌گوجه باید زیاد باشه بعد یه ربع بادمجونای سرخ شده رو توش میزارم بپزه جا بیفته بعد با نون سنگک و سبزی یا کته به به