2777
2789
عنوان

وسایل مناسب یه دختر نوجوون

192 بازدید | 14 پست

سلام به همه خانوما من هفده سالمه و یه مدته شروع کردم به توسعه فردی و این جور چیزا و روتین پوستی خوب و وسایل آرایش واسه مهمونی ها و اینجور چیزا ولی لباسام هنوز اسپرت و چیزایی مثل شلوار لش و شومیز ساده  و اینجور چیزاس ولی دوست دارم دخترونه بپوشم و روحیم جدیدا دخترونه تر شده حالا نمیدونم لباس مناسب چیزایی که گفتم یا استایل چی بزنم هیچی از اینجور لباسا بلد نیستم راستی من محجبم اگه میشه لباس پوشیده بگین لطفاً بهم کمک کنین درضمن تازه عضو شدم خیلی از سایت سردرنمیارم😁

والا تو سبک لباسو اینا چیزی نمیتونم میشنهاد بدم لباسایی من لختی پختین 

برای بیرون ولی خودم شخصا لباسای عروسکی خیلی دوست دارم 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها چیزی که الان به ذهنم میرسه بگم، اینه که سعی کن میکاپ سنگین و غلیظ نداشته باشی، چون نه تنها زیبا نیست بلکه لطافت و ملیح بودن دخترونه رو هم ازت میگیره

مطالعه، ورزش و تناسب اندام، خواب کافی و تغذیه سالم هم خیلی مفیده و اعتماد به نفس آدمو بالا می‌بره و به زندگی دیسیپلین خاصی میده

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
والا تو سبک لباسو اینا چیزی نمیتونم میشنهاد بدم لباسایی من لختی پختین برای بیرون ولی خودم شخصا لباسا ...

عزیزم میشه اسم چنتا لباس عروسکی بگی در این حد هیچی نمیدونم 😂

عزیزم میکاپ سنگین در چه حده و چه چیزاییه؟

قشنگم دختر خانم زیبایی به سن شما به نظرم در حد به ضد آفتاب و برق لب برای روز مره کافیه! برای مناسبت ها و مراسم هم آرایش خیلییییییییییییی لایت 

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
عزیزم میشه اسم چنتا لباس عروسکی بگی در این حد هیچی نمیدونم 😂

همه نوعش قشنگه بزن تو گوگل میاره مدلاشو 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون