2777
2789
عنوان

غسل وبی ابی

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 57 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره برا ما خیلی وقتا متوالی میشه🤪😂

قبلشم که باید بریم حموم تمیز بشیم واماده😅😂خدایا چه گیری کردیما

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

چراخودتوعذاب میدی وکلی اب حروم میکنی غسل درحددودقیقه اس کلا،چرا آخه ۴۵دقیقه ؟؟؟

اره دارم عذاب میکشم همیشه میگم اگر یه نقطه بهش اب نرسه چی

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

اره دارم عذاب میکشم همیشه میگم اگر یه نقطه بهش اب نرسه چی

اسیروسوسه شیطان نشو خودتوقانع کن خداراضیه به اینکه اسراف نکنیم پس آخرکارکه خواستی بیای بیرون فورا دودقیقه ای غسل کن ومحل نده به شیطان

یک دقیقه هم نمیشه مگه چکار میکنی

غسل میکنم خواهر ،دیگه دارم دیونه میشم کاش خدا به تبصره گذاشته بود اونایی که باغسل عذاب میکشن همون حموم رفتن کافیه کاش وای کاش

اسیروسوسه شیطان نشو خودتوقانع کن خداراضیه به اینکه اسراف نکنیم پس آخرکارکه خواستی بیای بیرون فورا دو ...

باید همینکاررو کنم ،به خدا بعضی وقتا از ترس غسل خودمو میزنم به خواب شوهرم نکه رابطه میخاد،میدونم گناه میکنم 

همینو بگو ،تازه چندبارم بوده اینجوری میگه ییسسسسس😎

با جازه اسی

میشه تاپیک حس ششمم رو گزارش بزنین

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

با جازه اسیمیشه تاپیک حس ششمم رو گزارش بزنین

اینقد بدم میاد از اینجور ادما برو خودت تایپیک جدا بزن

اینقد بدم میاد از اینجور ادما برو خودت تایپیک جدا بزن

شرمنده عذرمیخام جانم🙏🙏

زدم کسی نمیاد🤦🏻‍♀️

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀