nemedonam مدیر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 840 عنوان غسل وبی ابی | مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 57 پست کیا غسل گردنشونه ولی اب قعطه نمیتونن برن حموم مجبورن یکی دوروز صبر کنند؟؟؟؟ تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡 1404/05/16 | 19:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موناآزادی عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 10006 ارزوم بود چیزی به نام غسل وجود نداشت وفقط حموم کافی بود چراخودتوعذاب میدی وکلی اب حروم میکنی غسل درحددودقیقه اس کلا،چرا آخه ۴۵دقیقه ؟؟؟
زیبای_باطنی عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 9946 عزیز شما غسلتون چند دیقه طول میکشه من دارم وسواس میگیرم 45دقیقه میشه یک دقیقه هم نمیشه مگه چکار میکنی
nemedonam مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 840 اره برا ما خیلی وقتا متوالی میشه🤪😂 قبلشم که باید بریم حموم تمیز بشیم واماده😅😂خدایا چه گیری کردیما تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡
عشق،دیبا عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 21282 ارزوم بود چیزی به نام غسل وجود نداشت وفقط حموم کافی بود خودتدحساسی والا من خودم راحتم 😊
shanay96ترکیده عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 688 قبلشم که باید بریم حموم تمیز بشیم واماده😅😂خدایا چه گیری کردیما دیگه هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😉😂 هر نظری میزارم برای استارتر تاپیکه دوست عزیز
nemedonam مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 840 چراخودتوعذاب میدی وکلی اب حروم میکنی غسل درحددودقیقه اس کلا،چرا آخه ۴۵دقیقه ؟؟؟ اره دارم عذاب میکشم همیشه میگم اگر یه نقطه بهش اب نرسه چی تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡
shanay96ترکیده عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 688 انگار شما دوتا داغوهاتین همه راه هارو هم رفتین🤤🥵🤧😂 یسسسسسس😋🤪 هر نظری میزارم برای استارتر تاپیکه دوست عزیز
موناآزادی عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 10006 اره دارم عذاب میکشم همیشه میگم اگر یه نقطه بهش اب نرسه چی اسیروسوسه شیطان نشو خودتوقانع کن خداراضیه به اینکه اسراف نکنیم پس آخرکارکه خواستی بیای بیرون فورا دودقیقه ای غسل کن ومحل نده به شیطان
nemedonam مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 840 یک دقیقه هم نمیشه مگه چکار میکنی غسل میکنم خواهر ،دیگه دارم دیونه میشم کاش خدا به تبصره گذاشته بود اونایی که باغسل عذاب میکشن همون حموم رفتن کافیه کاش وای کاش تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡
shanay96ترکیده عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 688 چه یسی هم سرداده انگارفیلمه! ذهنم منحرف شد🤭🤣😂 جوووووون🤪😝 هر نظری میزارم برای استارتر تاپیکه دوست عزیز
nemedonam مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 840 اسیروسوسه شیطان نشو خودتوقانع کن خداراضیه به اینکه اسراف نکنیم پس آخرکارکه خواستی بیای بیرون فورا دو ... باید همینکاررو کنم ،به خدا بعضی وقتا از ترس غسل خودمو میزنم به خواب شوهرم نکه رابطه میخاد،میدونم گناه میکنم تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡
nemedonam مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 840 همینو بگو ،تازه چندبارم بوده اینجوری میگه ییسسسسس😎 تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡
love_lessons عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 693 با جازه اسیمیشه تاپیک حس ششمم رو گزارش بزنین میرسم به همه آرزوهام...🦋 با افتخار تورکم🌱 ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤ 🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀
nemedonam مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 840 با جازه اسیمیشه تاپیک حس ششمم رو گزارش بزنین اینقد بدم میاد از اینجور ادما برو خودت تایپیک جدا بزن تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡
love_lessons عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 693 اینقد بدم میاد از اینجور ادما برو خودت تایپیک جدا بزن شرمنده عذرمیخام جانم🙏🙏زدم کسی نمیاد🤦🏻♀️ میرسم به همه آرزوهام...🦋 با افتخار تورکم🌱 ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤ 🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀