2777
2789
عنوان

بچه ها میاین یه لحظه 🥲💔

94 بازدید | 12 پست

خیلی از خودم احساس تنفر دارم خیلی خیلی زیاد،به خودکشی زیاد فکر میکنم بخاطرش میترسم یهویی عملی شه این کارم، ولی دلم واسه اون ادمی که دوسم داره میسوزه، نمیدونم چم شده نزدیک پنج ماهه اینشکلی ام، همش تو خودمم دوستام ازم فاصله گرفتن، به طوری که حتی یه احوالپرسی ساده ازم نکردن، خیلی دلگیرم خیلی خیلی دلگیر همش حس اضطراب و سردرگمی دارم، شبا که میخوام بخوابم کلی تن و بدنم میلرزه، احساس میکنم کافی نیستم،میترسم که از خانوادمم فاصله بگیرم، هیچی اینروزا باب میلم نیست دارم هلاک میشم، چیکارکنم از این حال دربیام تا مث ادم زندگیمو کنم💔

اما اگر از من بپرسند؛ چه دستاوردی از روزهایی که گذشت، داشتی؟ می‌گویم: توانستم زنده بمانم، در روزهایی که حتی نفس کشیدن هم برایم ناممکن بود:)) میشه برای قلب مهربونم که داره به همه چی راحت گند میزنه دعا کنید:))))))) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اونی که دوستت داره بخاطر ترحم هستی؟

نمیدونم اسمش ترحمه یا چی 

اما اگر از من بپرسند؛ چه دستاوردی از روزهایی که گذشت، داشتی؟ می‌گویم: توانستم زنده بمانم، در روزهایی که حتی نفس کشیدن هم برایم ناممکن بود:)) میشه برای قلب مهربونم که داره به همه چی راحت گند میزنه دعا کنید:))))))) 

به خانوادت اعتماد باهاشون حرف بزن اگه دیدی خانوادت ضدته بجای خودت اونارو بکش🤥

دوسشون دارم جونم واسشون در میره ولی احساس میکنم اونام دارن خسته میشن ازم💔

از خونه بزن بیرون منتظر نباش حالت خوب شه، فقط بزن بیرون حتی اگه هدفی نداری خونه موندن ادمو افسرده می ...

حالشو ندارم ولی هر لحظه احساس میکنم درو دیوار خونه داره میخورتم، حداقل یه چندتا رفیق داشتم اونام که رفتن پشت سرشونم نگاه نکردن

فقط راهش روانپزشکهباهاش صحبت کن و قرص مصرف کت

مصرف کردم چند دوره ولی دیگه خسته شدم از قرص و هرچی روانپزشکه

دوسشون دارم جونم واسشون در میره ولی احساس میکنم اونام دارن خسته میشن ازم💔

مهم این نیست که تو دوسشون داری مهم اینکه اونا دوست دارن یا نه اونا جونشون واست در میره یا نه خانواده باید مثل رابطه جنسی باشی هیچوقت ازش خسته نشی 👁

احساس میکنم ببخودی خودتو ملزم به موندن تو رابطه ای کردی که طرف رو دوست نداری و این داره روحتو میخوره

نه اینطور نیست من نسبت به همه چی سرد شدم

نه اینطور نیست من نسبت به همه چی سرد شدم

بالاخره اون ته مها این احساسات ی دلیلی داره. سرخوردگی، سرکوب احساسات یا ... تا منشاشو پیدا نکنی نمیتونی راه حلی هم براش پیدا کنی 

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..