2777
2789
متوجه منظورت نمیشم بیشتر توضیح بده و اینکه خودت الان کنکوری هستی؟

بله کنکوری ام

میگم بعد اینکه یه کتاب تست تموم کردم، همون رو دوباره بزنم یا هر روز یه آزمون ماز حل کنم؟

La

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله کنکوری اممیگم بعد اینکه یه کتاب تست تموم کردم، همون رو دوباره بزنم یا هر روز یه آزمون ماز حل کنم ...

روش خودم: هر کتاب تستی رو چند باری میزدم برای مثال بگم فیزیک نردبام رو دو سه باری زده بودم بعضی تست های نشان دار رو هم میدیدی ۷_۸ باری تیک خورده بود. یه کتاب رو چند باری بزنی بهتر از اینه که ده تا کتاب رو بزنی هیچکدوم رو درست حسابی نزنی. هر روز یه آزمون ماز؟ خیلی نیست؟ شما بیا هر دو هفته که کانون هست کانون رو بزن هفته بعدش که خالی هست وقتت بیا ماز رو بزن (یا برعکس) برای محکم کاری میتونی خیلی سبز رو هم بزنی 

با همین روش ها فیزیک. رو ۹۰ زدم فقط گفتم که فکر نکنی بی  هیچ حساب کتابی دارم حرف میزنم

روش خودم: هر کتاب تستی رو چند باری میزدم برای مثال بگم فیزیک نردبام رو دو سه باری زده بودم بعضی تست ...

آهان یعنی میگی آزمون ها رو دو هفته یه بار بزنم؟

تست هام هم روزی چند تست نرمال بزنم که بتونم دندون قبول شم؟ با رتبه زیر 2000 منطقه؟ تعهدی هم باشه مشکلی نیس میخوام قبول شم حتما🥲

چیکار کردی به همه کتاب تست هات قشنگ میرسی حتی چن بار تا 7، 8 بار تست های نشان دار زدی؟ منم میخواممم

La

هرروزی یک ازمون زیاده. کی میرسی تحلیل کنی؟ازمونای دوهفته ای موسساتو نمیدی؟طبق همونا پیش برو

منظورم واسه جمع بندی بعد خوندن یه دور کتاب تست هس

به نظرت همون دو هفته یک بار جلو برم آزمون ها رو

و کتاب تست هام رو چن بار دوره کنم؟

آخه شنیدم آزمون زیاد زدن تاثیر زیاد داره

La

منظورم واسه جمع بندی بعد خوندن یه دور کتاب تست هسبه نظرت همون دو هفته یک بار جلو برم آزمون ها روو کت ...

آزمون زدن زیاد تاثیر داره اما تحلیلش ۱۰۰ برابر مهمتره حتی نزدیک کنکور که میخوای کنکورای قبلو بزنی اسمش سه روز یه باره یعنی ازمون میدی دوروزو نیم تحلیل میکنی میری غلطاتو پیدا میکنی ازش ۱۰ تا تست میزنی تا خوب یاد بگیری بعد میری مبحث بعدی که بلد نبودی

الانم اره این کارو بکن مثلا یک ازمون ۲۰ سوالی از همون درس بزار جلوت بزن ایرادتو پیدا کن روز بعدش بیا اون قسمت ایرادتو تست بیشتری از کتاب تست بعدی بزن یا دوباره بخون. 

آهان یعنی میگی آزمون ها رو دو هفته یه بار بزنم؟تست هام هم روزی چند تست نرمال بزنم که بتونم دندون قبو ...

والا نمیدونم هر روز آزمون از کجا پیدا میکنی  کسیو ندیدم هر روز ازمون بزنه کلا از روال خارجه اینکار 

میخوای آیدی تلگرام بدمxaryamehrx سوال بیشتری داشتی ازم بپرس اینجا کمتر انلاین میشم 

سوال چند تا بزنی؟ یعنی اگه من بگم صد تا سوال بزن و شما امکانش ذو داشته باشی که ۱۵۰ بزنی, نمیزنی؟ 

هر چی بیشتر بهتر ربط داره هنوز اول درس خوندنته یا نه، ادم با ادم فرق میکنه دیگه. من خودم بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ میزدم دیگه ربط به روز خوب و بد داشت.گهگاه تا ۲۳۰ هم میرسید.

شما رو این حساب بگیر راهت رو درست پیش بری تا تک رقمی هم میرسی اصلا فکر نکن که فلان جا قبول شم کافیه، نه! فقط راهت رو درست پیش برو همون جلوی پاتو نگاه کن هر روز همونو بگیر برو جلو.

والا من میجویدم کتابارو برای فیزیک یه نردبام دارم که جگر زلیخاست 

من خودم کلاس نمیدیدم به همین دلیل بود که وقت برای تست بیشتر باز میشد