lllllllllllklklllkl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 6326 عنوان کسایی که فردا قلمچی دارین چیکار کردین 69 بازدید | 6 پست من که نمیرسم به بودجه بندی کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨ 1404/05/16 | 15:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
real_memol عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 466 لازم نیست برسی. من به ۸۰ درصدشم به زور میرسدم. ولی همیشه میدادم سوال پزشکی یا آزمایشی داشتید بپرسید حتما کمکتون میکنم. یا تگم کنید.
lllllllllllklklllkl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 6326 لازم نیست برسی. من به ۸۰ درصدشم به زور میرسدم. ولی همیشه میدادم دفعه اولمهمیترسم برم اونجا بشینم قفل کنم هیچی نزنم کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
ستیاااا عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 8328 همه اساتید و مشاورا میگن تابستون آزمون شرکت نکنید ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
lllllllllllklklllkl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 6326 همه اساتید و مشاورا میگن تابستون آزمون شرکت نکنید تاحالا ازمون ندادم بالاخره باید اشنا شم با ازمونا کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
ستیاااا عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 8328 تاحالا ازمون ندادم بالاخره باید اشنا شم با ازمونا چون روند آزمون ها تو تابستون خیلی سریعه عملا هیچکس نمیرسه وبعد باعث دلسردی میشه از اول مهر مناسب تره ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
real_memol عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 466 دفعه اولمهمیترسم برم اونجا بشینم قفل کنم هیچی نزنم عادت میشه سوال پزشکی یا آزمایشی داشتید بپرسید حتما کمکتون میکنم. یا تگم کنید.