2821
2789
عنوان

😔😂دلم میسوزه

273 بازدید | 26 پست

آقا اگر آنقدر عقده دارین چرا میاین تو مجازی واقعا ؟ 

که دروغ بگین لو برید 😐فازتون چیه توهین میکنید افغانی توهین  جدید هست؟ ببخشید اما اگر آنقدر پر از عقده بیشعوری هستید به نظرم روانپزشک برید نی نی سایت مجازی جای خوبی برای خالی کردن عقده هاتون نیست 

من مسئول عقده های شما نیستم و اینکه شما پزشکی نیاوردی نه من هیچ کس دیگه که اینجا بخواین عقده پراکنی کنید 

تو پزشکی ؟

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مهندسی پزشکی خوندم اما آنقدر اینجا مردم عقده دارن که انگار من مسوولیت درس نخوندن اینارو دارم و با ...

مهندسی پزشکی کجا ، خود پزشکی کجا

والا انگار بیشتر تو عقده داری

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

مهندسی پزشکی کجا ، خود پزشکی کجاوالا انگار بیشتر تو عقده داری

من حرفی از پزشکی زدم ؟ گفتم آیا من باید عقده های کسی که پزشکی قبول نشده رو بپردازم چه ربطی به پزشکی داره ؟

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز