2777
2789
عنوان

😔😂دلم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 26 پست
با حضور افغانستانی مخالفم ولی این پرستار ها نمیدونم چرا فک میکنن چه خبره و حق دارن با مریض هر طور دل ...

من افغانی نیستم و برام سواله که چرا از هرکس خوششون نمیاد تو ایران میگن افغانی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانم محترم من ایرانی ام ! من توهینی نکردم برام سوال بود آیا افغانی توهین جدیده یا نه

معلومه آخه اینم پرسیدن داره 

افغانی اصلا یه نوع فحش دیگه به حساب میاد 😂😂

پایان شبه سیه سپید است

@niniyar‍ در راستای ادامه تاپیک قفل شده باز اومدن اینجا توهین و فحش بدن به هم

بله چون این خانم که میگه پرستار هست به خانواده من توهین کرده ! و برام جالبه که طرفشو میگیرید و پای پدر مادر منو کشیده وسط 

من افغانی نیستم و برام سواله که چرا از هرکس خوششون نمیاد تو ایران میگن افغانی

چون گند زدن به کشور نصف آمار تجاوز و دزدی ها مربوط به افغانی هاست مردم خودمون فرصت شغلی ندارن که اینا برن سرکار کلی بچه افغانی تو مدرسه هست در حالی که خوده بچه های ایرانی خیلی هاشون نمیتونن مدرسه برن 

نمیدونم چرا انقدر از افغانی ها دفاع میکنی معلومه خودن افغانی هستی اگه ایرانی بود اینجوری  رفتار نمیکردی 

پایان شبه سیه سپید است

چون گند زدن به کشور نصف آمار تجاوز و دزدی ها مربوط به افغانی هاست مردم خودمون فرصت شغلی ندارن که این ...

من دفاع از افغانی نکردم خانم ! من پاسپورت شناسنامه ام ایرانی هست 

و فقط برام سوال بود 

بله چون این خانم که میگه پرستار هست به خانواده من توهین کرده ! و برام جالبه که طرفشو میگیرید و پای پ ...

من طرف کسی رو گرفتم؟من کلی گفتم استاتر تو هم میتونستی تاپیک نزنی دهنش بسته بمونه!

abzarek.ir/service-p/msg/5022684

من طرف کسی رو گرفتم؟من کلی گفتم استاتر تو هم میتونستی تاپیک نزنی دهنش بسته بمونه!

ترجیح میدم کسی که به پدر مادرم توهین می‌کنه تکلیفش مشخص بشه ! و نه تنها به من بلکه به همه کاربر ها توهین کرده ببخشید اما اون دانشگاهی که به این مدرک پرستاری داده درش باید تخته بشه