2777
2789

تا حالا شده براتون معجزه اتفاق افتاده باشه؟؟؟؟

یه چیزی که واستون محال بوده اتفاق بیفته؟؟

میشه توضیح بدین

من الان معجزه لازمم

خیلی حالم بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم زندگیم ب معجزه نیاز داره فقط خدا باید درست کنه زندگی مو ..ولی معجزه مال از مابهترونه خدا واسه ما نمیکنه چند ماهه انتظار میکشم

امید دارم بالاخره میشه اون چیزی که میخوام😍 متنفرم از بحث کردن ولی خب اگه کسی به پرو پام بپیچه جوابشو میدم😊

منم میخوام 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

آره یه چیزی که ممکن بود همون اول زندگی منجر به طلاق و آبرو ریزی بشه ولی خدا ستار العیوبه و اوکی کرد الآنم یه گره دیگه تو زندگیمه که به دستای خدا باز میشه و من مطمئنم که باز برام معجزه می‌کنه ممنون میشم دعام کنی که همین ماه این معجزه رخ بده 

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالاخره ۲۸اذر۴۰۴ ساعت ۵:۲۰دقیقه صبح بیبی چکم مثبت شد😍خوش اومدی قلب مامان🤭😍

اره ،خیلییییی واسم اتفاق افتاده 

ولی خب درعین حال یادم نیست 😂

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

آره یه چیزی که ممکن بود همون اول زندگی منجر به طلاق و آبرو ریزی بشه ولی خدا ستار العیوبه و اوکی کرد ...

ممنونم از توضیحت عزیزم

انشاالله خدا به دلت نگاه کنه و مشکلت حل شه

میشه برای منم دعا کنی؟؟

ممنونم از توضیحت عزیزمانشاالله خدا به دلت نگاه کنه و مشکلت حل شهمیشه برای منم دعا کنی؟؟

حتما

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالاخره ۲۸اذر۴۰۴ ساعت ۵:۲۰دقیقه صبح بیبی چکم مثبت شد😍خوش اومدی قلب مامان🤭😍