ki_fook مدیر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 3428 عنوان لپ تاپ | مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 22 پست بچه ها امشال دانشجو میشم و برای دانشگاه لپتاپ لازم دارم یکی در حد ۲۰ تومن چی پیشنهاد میدین بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم ..... 1404/05/16 | 10:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryymm عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 138 رشته ام مهندسی کامپیوتر خب این مدلی که گفتم یک مدل روزمره هست و دانشجویی ولی واسه دانشجو مهندسی کامپیوتر فک نکنم خیلی جوابگو باشه . کار گرافیکی نمی تونی باهاش انجام بدی و این مدل قیمت 20 میلیونیش رمش 4 گیگه و حتما باید ارتقا پیدا کنه
ki_fook مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 3428 خب این مدلی که گفتم یک مدل روزمره هست و دانشجویی ولی واسه دانشجو مهندسی کامپیوتر فک نکنم خیلی جوابگو ... بعد تر شاید بتونم عوضش کنم ولی واسه سال اول می خوام یکی که جواب بده بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
maryymm عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 138 بعد تر شاید بتونم عوضش کنم ولی واسه سال اول می خوام یکی که جواب بده واسه سال اول فک کنم کافیه . فقط باهاش کار گرافیکی باهاش انجام نده و اینکه اگر تونستی رمش رو ببر برات ارتقا بدن
ki_fook مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 3428 واسه سال اول فک کنم کافیه . فقط باهاش کار گرافیکی باهاش انجام نده و اینکه اگر تونستی رمش رو ببر برات ... لپ تاپی که بشته باهاش کار گرافیکی هم انجام داد قیمتش در چه حده مگه؟ بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
maryymm عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 138 لپ تاپی که بشته باهاش کار گرافیکی هم انجام داد قیمتش در چه حده مگه؟ اصولا قیمت هاشون بالاست . مال خودم 70 میلیونه .
maryymm عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 138 ولی اگر بتونی لپ تاپی بخری که بتونی تو سخت افزارش بعد ها تغییر ایجاد کنی. کارت راحت تره
ki_fook مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 3428 اصولا قیمت هاشون بالاست . مال خودم 70 میلیونه . واو این خیلی زیاده اینقد توان مالی ندارم شاید با دانشگاه رفتن بتونم کار پاره وقت پیدا کنم یکم پول جمع کنم ولی بازم به اون حد نمی رسه بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
maryymm عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 138 واو این خیلی زیاده اینقد توان مالی ندارم شاید با دانشگاه رفتن بتونم کار پاره وقت پیدا کنم یکم پول جم ... واسه شروع به اون نیاز نداری. ببین بنظرم راجب مدل های مختلف لپ تاپ ها دانشجویی تو سایت زومیت و تکنولایف بخون. از هوش مصنوعی هم بپرس