2821
2789
عنوان

لپ تاپ

113 بازدید | 22 پست

بچه ها امشال دانشجو میشم و برای دانشگاه لپتاپ لازم دارم یکی در حد ۲۰ تومن چی پیشنهاد میدین

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مدل زیاده ، رشته خودمم مهندسی کامپیوتر هستش ولی بودجه رو بیشتر کنی بهتره که چند سالی بتونه برات کار ...

فعلا فقط همین قدر می تونم جور کنم شاید بعدتر عوضش کردم ولی امسال شهریه دانشگاه و خوابگاه کتاب وکلی چیز میز دیگه است خانواده ام توان پرداختشو ندارن

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
خب واس این رشته سیستم ۲۰تومنی خیلی خوب نیس یک سیستم قوی باید بگیری البته بهتراز استاد هات نظرخواهی ک ...

من هنوز دانشگاه نرفتم امسال میرم 

دیگه در حد ۲۰ تومن بودجه دارم بیشتر نمس تونم بدم

مدل زیاده ، رشته خودمم مهندسی کامپیوتر هستش ولی بودجه رو بیشتر کنی بهتره که چند سالی بتونه برات کار ...

از این رشته راضی هستی؟ سال چندمی

asus x515 بد نیست.20تومنی هم داره ولی خب رم و حافظش خیلی بالا نیست. البته خرید لپ تاپ باید با توجه ب ...

رشته ام مهندسی کامپیوتر 

پس نهر وصبر کن دولت بیشتر کن چون۲۰تومن باید دست دوم بدردنخور بخری

دانشگاه نرم؟😶

برو اما همون ترم اول از شما سیستم نمی‌خواد که

می خوام زودتر بخرم که کار کردن باهاشو یاد بگیرم 😅

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792