2777
2789

بچها مادرمن اصلا بروز نیست و انگار توو همون دهه ۴۰،۵۰مونده دیگه واقعا خسته شدم هی هزار دفه بهش میگم اقا زمونه دیگه عوض شده همه چی داره رکز به روز عوض میشه توهم خودتو عوض کن بخدا پیر شدن دستش تا میای یه کاری خلاف قوانینش انجام بدی یا دادک بیداد میکنه یا منو محروم میکنه خب من یه دخترم چیکارکنم از دستش بخدابااین حالتش من شوهرم نمیتونم کنم و خیلیم بهم حسادت میکنه و اصلا دوست نداره از خوش بلنو قد ترباشم میگه هرچی هست باید کتولکله باشی چون من مادرتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها مادرمن اصلا بروز نیست و انگار توو همون دهه ۴۰،۵۰مونده دیگه واقعا خسته شدم هی هزار دفه بهش میگم ...

باهم برید پیش مشاور باهاش صحبت بشه و خودتم سعی کن بیشتر باهاش وقت بگذرونی برید دوتایی بیرون خرید کافه و...

باهم برید پیش مشاور باهاش صحبت بشه و خودتم سعی کن بیشتر باهاش وقت بگذرونی برید دوتایی بیرون خرید کاف ...

اصلا نمیخواد خودشو تغییر بده هزار بار بردمش کافه و باهاش ثحبتم کردم هیچکسم قبول نداره میگه فقط حرف خود

اصلا نمیخواد خودشو تغییر بده هزار بار بردمش کافه و باهاش ثحبتم کردم هیچکسم قبول نداره میگه فقط حرف خ ...

اگه امتحان کردی و جواب نداده دیگه مشکل تو نیست جلوی خودش برای اینکه اعصابت بهم نریزه و دعوا نکنی بحث نکنی حرفاش و قبول کن و خودت مسیر خودتو برو