2777
2789

ی عفریته دو به هم زنه دوساله با خانواده شوهرم دعواش شد و قهر کل فامیل فهمیدن. شوهرمم از اونا حنایت کرد و با خانوادش  با اینکه دوریم دوشهر مختلف ولی هر روز برادرشوهرم زنگ میزنه ب شوهرمو اونقدر غیبت میکنن تا ذهنیت شوهرمم خراب میکنن و اعصابشو به هم میریزن با ما هم بد رفتار میشخ با مادرشم همیطور.

چ کنم شر این عفریته عوصی کم بشه چیزیم میگم شوهرم از اونا حمایت میکنه با من دعوا میکنه.

حالا کلی اصرار کردن جمعه بریم خونه اشون ناهار. اصلا دلم نمیخواد برم چه کنم ب شوهر ساده بی عقل و نفهمم چجوری بگم عصبی نشه و قبول کنه نریم

بنظرم تو دخالت نکن

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید حق با اونا س تو خودشیرینی

اینم هست. ولی من ادمی ام که نمیخوام هیچوق ب بزرگترا بی احترامی بشه و هیچوقتم اینکار نکردم 

دیشب خونشون بودیم یهو به برادرشوهرم گفت بشکنه دستت که واسه برادر کوچکت زن پیدا کردی . هر حرفی رو میزنه . کل فامیل میگن این دوتا خانواده رو به هم میده.

اگه اصرار کنه ناهار بریم خونشون چی. اصلا دلم نمیحاد

برو،تو اصلا تو دعوا ها دخالت نکن،هم با جاریت خوب باش،هم مادر شوهرت،خودتو آدم بده نکن

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
اینم هست. ولی من ادمی ام که نمیخوام هیچوق ب بزرگترا بی احترامی بشه و هیچوقتم اینکار نکردم دیشب خونشو ...

منظورش تبی؟

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭