2777
2789
عنوان

روان درمان نوجوون معرفی کنین

121 بازدید | 10 پست

واسه یه پسر ۱۲ ساله که بابت جدایی پدر و  مادرش و تنش های بعد از اون، به هم ریخته، خواهش میکنم جای دیگه تبلیغ تکراری کن،‌من اینجا تجربه از دانش واقعی لازم دارم

۴۴۴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم

شرمنده که اینجا پیام میدم تاپیکای قبلی قفل شدن

خواستم ببینم شما نوشته بودین یک پن دوز۱۵مانجارو رو میشه ۳ تا ۴ ماه حتی استفاده کرد منقضی نمیشه؟؟

خود وبسایتش نوشته هر پن بعد از باز شدن نباید بیشتر از ۴ هفته استفاده بشه !

کلینیک اگاه

بخوای پیجشو برات میفرستم دوستم روانشناسه اونجا رو تایید میکنه

ی سوالم دارم تروخدا اگ پیاممو میبینی راهنماییم کم من چهار ساله به خاطر تنبلی تخمدان و مقاومت ب انسولیت جاق شدن از 68 به 112 و الان خیلی خستم ازین وضع 

هر بار رژیم گرفتم برگشته 

الان ب نظر شما من زیر نظر پزشک غدد مونجارو بزنم بهتره یا اسلیو کنم

اگر پیاممو میبینی کمکم کن. چون من دیگ لاغرشدن برام جنبه زیبایی نداره.. تمام پاهام و کمرم تو 30 سالگی درد گرفته

کلینیک اگاهبخوای پیجشو برات میفرستم دوستم روانشناسه اونجا رو تایید میکنهی سوالم دارم تروخدا اگ پیامم ...

سلام

برو پیش دکتر سعید کلباسی کاراشو انجام بده اما به مرحله ی تزریق رسیدی به نظرم خودت بخر ، چون تزریق کلینیکی خیلی گرون میفته برات

۴۴۴

سلام عزیزمشرمنده که اینجا پیام میدم تاپیکای قبلی قفل شدنخواستم ببینم شما نوشته بودین یک پن دوز۱۵مانج ...

سلام عزیزم، مشکلی نداره عسل خانم، تا آخر انقضا میتونی استفاده کنی

۴۴۴

سلامبرو پیش دکتر سعید کلباسی کاراشو انجام بده اما به مرحله ی تزریق رسیدی به نظرم خودت بخر ، چون تزری ...

سلام عزیزم 

من با ورزش و تغذیه فعلا ده تا کم کردم 

و کلا از تزریق امپول ب خاطر عوارض طولانی مدت منصرف شدم

از نظرم ارزش نداره اونقدرا 

باز ادم اگر مجبور باشه  اسلیو کنه و  ی قسمت از معده به صورت فیزیکی برداشته شه؛  طبق مقالاتی ک خوندم تو این مقایسه ها ب اینها رسیدم