2777
2789
عنوان

اگه برم چی میشه

258 بازدید | 25 پست

یه همکار دارم سال به سال پیام میده بیا پیشم بیا خونم

منم دوس دارم داخل درس وکار پیشرفت کنم 

دلم تنوع وآرامش وبودن کنار یه آدم خوب میخاد ولی شک دارم،میترسم ازش یکم 

میشه بگین اگه باهاش برم وهیچکی نفهمه چی میشه؟من دنبال ارامشو پیشرفتم اون عجله داره نصف شب میخاد بیاد دنبالم روانشناسه هم مثلا 

از خونواده خستم ولی آخه اعتماد به اون

اگه برم ممکنه چی بشه؟اطرافتون بودن دخترایی که با پارتنرشون ازدواج کردن؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نرو 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مثلا میخاد چی بشه؟

خیلی چیزا..

اول اینکه خونه؟ برای صحبت؟ دو نفر تنها؟ 

به نظر نمیاد برای صحبت باشه

بعدشم چرا به ازدواج فکر نمی‌کنین بجای این کارا؟ 

ته این روابط هیچی نیست، پوچیه 

پوچیه محض

عزیزم روانشناسا چون خوب آدمارو می شناسن راحت تشخیص میدن ادمای ضعیف رو ، خودشونم میدونن استارت رابطه  سالم و هدفمند با خونه رفتن نیست.پس خودتو گول نزن .فرار کن

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.

اگه برم چی میشه؟

چی میشه بنظرت ؟ همه مردا چیکار میکنن؟ چند سالته

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.