2777
2789

ماه دیگه یکسالش میشه،پوستمون رو کنده ،تازه جیغ زدن یاد گرفته ،ما تو خونه اصلا داد و بیداد نداریم ،بهونه گیری می‌کنه ،به امید بزرگ تر شدن و فهمیده تر شدنش هستم 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوساله بله همینیم هی منم میگم عجله نکن میگذره

ببین آشپزی نمیتونم بکنم خونه رو برق می‌اندازم دو دقیقه ایی افتضاحه ،غذا درست میکنم نمیخوره ،قطره نمیخوره می‌ریزه رو فرش ،همه مبلو فرش لکه اس،همش نگرانم وای چرا وزن نگرفت وای چرا بد غذای وای چرا ...خوابن که نداره زیاد 

ماه دیگه یکسالش میشه،پوستمون رو کنده ،تازه جیغ زدن یاد گرفته ،ما تو خونه اصلا داد و بیداد نداریم ،به ...

بچه من بعد از ظهرها می‌خوابه جرات ندارم برم به کارام برسم با کوچیکترین صدا بیدار میشه ،غذا میپزم واسش نمیخوره ،وزن نمیگیره حرص میخورم موهام سفید شد بخدا 

ببین آشپزی نمیتونم بکنم خونه رو برق می‌اندازم دو دقیقه ایی افتضاحه ،غذا درست میکنم نمیخوره ،قطره نمی ...

درست میشه فقط صبور باش خداروشکر خونت روشنه با وجود بچه این روزها هم میگذره 

بچه من بعد از ظهرها می‌خوابه جرات ندارم برم به کارام برسم با کوچیکترین صدا بیدار میشه ،غذا میپزم واس ...

منم همینم ،میگم بخوابه به کارام برسم ،میخوابه غروب از ترس بیدار شدنش نمیتونم تموم بخورم ،بیدارم میشه یکسره باید پیشش باشم ،تنشون سلامت 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)