2821
2789
عنوان

خ یانت

196 بازدید | 23 پست

شوهرم چندسال با یه دختره دوست بود ک فامیل بود مدام بهش هشدار میدادم به دختره هم میگفتم  گردن نمیگرفت میگفت تقصیر شوهرته و چیزی بین مانیست و فلان منم گفتم بلاک کن شوهرم  اگر نمیکنی و میخای ادامه دی ب خانپادت میگم هی یمدت میرفت بعد باز میدیدم باشوهرم بهم پیام دادن منم زدم سیم اخر گفتم به خانوادش میگم شوهرمم گفت هرکاری میخای بکن منم گفتم حالا دیگه کل فامیل فهمیدن و اینکه دختره گفته اون مرد منو میخاسته حتی به خاستگارای دیگش و خانوادش گفته درواقع ج نده بود چندین بارهم باشوهرم بیرون رفته بود ولی خیلی همه فکر میکردن دختر خوبیه،حالا اسم ما بدتر دراومده میکن اینک زنوبچه داشته اومده دنبال این منم ب خانوادش گفتم میتونست دخترتون بلاک‌کنه جواب نده پس خودشم میخاسته زندگی ما بهم بزنه،حالا خیلی ناراحتم که همه میدونن اخه همه فکر میکردن زندگی ما خیلی خوبه و‌تاپه و عاشق همیم الان خیلی خجالت میکشم شوهرمم مدام میگه نباید میگفتی اینا تلافی سرتو و بچمون درمیارن،من گفتم تقصیر خودتون بود وقتی باهم بودین باید فکر اینهاهم میکردین حالا ادم بد من شدم که گفتم. ولی دلم میخاست خانوادش بفهمن اخه تو این مدت شبوروز نداشتم ازگریه ولی اونا اصلا غمشون نبود چون من هیچی نمیگفتم دیگه زدم به سیم اخر که گفتم بنظر شما اشتباه کردم😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچ کس بدی خودش رو گردن نمیگیره حتی اگه بدترین ادم باشه

گاه لازم است که انسان ديدگان خود را ببندد زيرا اغلب خود را به نابينائي زدن نيز نوعي خوشبختي است. دوستای قشنگم خداحافظ همه تون دلم براتون تنگ میشه حلالم کنیم ❤

سلام چند سالته ؟

چقدر بی فکری کردی و چقدر ساده رفتار کردی بدون مشورت این حرکت زدی 

ببین شوهرت هم اون دختر خانم هر دو مقصرن اینکه فقط بگیم دختر مقصر بنظرم بی انصافی 

اما شما اومدی مشکل زندگی تو کردی آدامس دهن مردم الان دوست دشمن میان نظر میدن که وایی فلان کس چقدر زندگی اش براش بی ارزش بوده دنبال این دختر بوده چقدر چرب زبون بوده که این دختر فریب داده از اون طرف همسرت اگه خدای نکرده تکرار کنه این خیانت حالا نه با این خانم شما میخوایی چکار کنی دهنت بسته است 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

درسته ولی اخع من الان خجالت زدم که همه فهمیدن بهم خیانت شده و هنوز دارم زندگی میکنم

اون لحظه  که گفتی باید دعوای بزرگ راه مینداختی و بر میگشتی خونه پدرت تا اوضاع درست بشه تا خانواده دختر بدونن باعث فروپاشی یه زندگی شده و شوهرتم نگه مقصر تویی

گاه لازم است که انسان ديدگان خود را ببندد زيرا اغلب خود را به نابينائي زدن نيز نوعي خوشبختي است. دوستای قشنگم خداحافظ همه تون دلم براتون تنگ میشه حلالم کنیم ❤

تو تقصیری نداری.یه عمر زندگیه.حق تو و بچه ات هست.مقصر شوهرت و اون دختره هست.به شوهرت محل نده.بی وجدا ...

😔😔😔فقط بخاطر بچم موندم بشدت ب باباش وابست و خودم داغون شدم همش فکرم حرفای مردم که پشتم چی میگن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز