2821
2789
عنوان

خ یانت

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 23 پست

نمیفهمم چرا به جای اینکه یقه‌ی همسر خرابتونو بگیرید میرید سراغ کسی که باهاش رفته رو کار

حالا که فهمیدی حتما طلاق بگیر گوش به حرف ایناییم که میگن نگیر نده

اتفاقا چون بحث ی عمر زندگیه باید طلاق بگیری نه اینکه نگیری

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

😔😔😔فقط بخاطر بچم موندم بشدت ب باباش وابست و خودم داغون شدم همش فکرم حرفای مردم که پشتم چی میگن

شوهرت خیانت کرده.

دختره پا داده.

اونوقت تو نگران حرف مردمی.

ولشون کن چند روزی میگن دیگه آب ها از آسیاب میفته.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شلام عزیزم ۲۵سالواقعا خسته شده بودم

متوجه ام اما کاش مشورت می‌گرفتی با تراپیست حرف بزن 

چون اینجا تاپیک زدن واقعا نمیتونه بهت کمک کنه 

و الان مهم اینکه زندگی تو نجات بدی ، برای زندگی ات تلاش کنی مشکلات ریشه یابی کنی و اینکه حرف بقیه همیشه هست پس فعلا تمرکز تو برای خودت و زندگی ات بگذار نه اینکه بقیه چی فکر می‌کنند 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

متوجه ام اما کاش مشورت می‌گرفتی با تراپیست حرف بزن چون اینجا تاپیک زدن واقعا نمیتونه بهت کمک کنه و ا ...

😔😔چندبارم هاستم مشاوره برم انقدر حالم بده که میگم کجا مشاور میتونه درد منو درمان کنه منو درمان کرد حرفایی ک مردم پشتم میزنن چی میشه اونا ک درمان نمیشن

تونستی از شوهرت باج بگیر...واکنش دختره چی بوده؟

دختره گوشیش گرفتن دیگ پیام نداد

من ب خانوادش گفتم خاستم قبل از اینک ب بقیه بگم به خپدتون بگم که ابروریزی نشه بعد اونا خودشون رفتن بهمه گفتم این مرد ک زنو بچه داره دختر ما میخاد

شوهرم اخیرا خیلی خرجم میکنه میگه هرکاری دوست داری بکن ولی واقعا دیگ من با اینچیزا اروم نمیشم

حق داری.حق داری

منطورم اینه خونه ای ماشینی چیزی به نامت بزنه.

برای آینده بچه ات

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز