2777
2789
عنوان

دستم 😞 +عکس🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 56 پست
چه تاپیک بی محتوایی👎👎👎👎

خب حالا یه بار گفتی دیگه فهمیدیم😂

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نوشتم ا‌‌‌ستااااااد🤓

فردا ازت امتحان میگیرما😂😂😂😂

حالا سوالات رو یادداشت کن

1.خدای جذابیت که بود و چه کرد؟ (بارسم شکل توضیح دهید) 

2.او از خاندان کیست؟ 

3.دست و پایه او شبیه کیست؟ 

4.اکبر سه سیب دارد اگر مادربزرگ اصغر 87ساله باشد مجزور سن خدای جذابیت چند است؟(با جدول تناسب) 

😂😂😂😂😂😂😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قلم و دفترتو اماده کن بنویس بچه😂😂 خدای جذابیت موجودیس ک دستش شبیه پای مرغس عده ای اورا از نسل خدا ...

😂😂😂

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بیا حق الزحمه ی منو بده استارتر😂😊😂😂

😆بیا این تراولو بگیر فقط خرجش نکن بعدا بده به من

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

فردا ازت امتحان میگیرما😂😂😂😂 حالا سوالات رو یادداشت کن 1.خدای جذابیت که بود و چه کرد؟ (بارسم شک ...

😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😆بیا این تراولو بگیر فقط خرجش نکن بعدا بده به من

😂😂😂پول گرفته شده پس داده نمیشود😂😂😂میخای الکی بدی جلوی ادما ک بگی لارجی😂😂😂بعدا از حلقم بکشی بیرون😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂پول گرفته شده پس داده نمیشود😂😂😂میخای الکی بدی جلوی ادما ک بگی لارجی😂😂😂بعدا از حلقم بکشی ...

اوه یس😬

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین خدا مال مردم خوردن نداره😂😂😂معلم خصوصی میگیری حقشم باید بدی این پول نون هفت سر عائله منه😂😂� ...

😭😭😭😭 نهههههه من پول دوست😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40