2777
2789
عنوان

دستم 😞 +عکس🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 56 پست
چه تاپیک بی محتوایی👎👎👎👎

خب حالا یه بار گفتی دیگه فهمیدیم😂

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نوشتم ا‌‌‌ستااااااد🤓

فردا ازت امتحان میگیرما😂😂😂😂

حالا سوالات رو یادداشت کن

1.خدای جذابیت که بود و چه کرد؟ (بارسم شکل توضیح دهید) 

2.او از خاندان کیست؟ 

3.دست و پایه او شبیه کیست؟ 

4.اکبر سه سیب دارد اگر مادربزرگ اصغر 87ساله باشد مجزور سن خدای جذابیت چند است؟(با جدول تناسب) 

😂😂😂😂😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قلم و دفترتو اماده کن بنویس بچه😂😂 خدای جذابیت موجودیس ک دستش شبیه پای مرغس عده ای اورا از نسل خدا ...

😂😂😂

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بیا حق الزحمه ی منو بده استارتر😂😊😂😂

😆بیا این تراولو بگیر فقط خرجش نکن بعدا بده به من

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

فردا ازت امتحان میگیرما😂😂😂😂 حالا سوالات رو یادداشت کن 1.خدای جذابیت که بود و چه کرد؟ (بارسم شک ...

😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😆بیا این تراولو بگیر فقط خرجش نکن بعدا بده به من

😂😂😂پول گرفته شده پس داده نمیشود😂😂😂میخای الکی بدی جلوی ادما ک بگی لارجی😂😂😂بعدا از حلقم بکشی بیرون😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂پول گرفته شده پس داده نمیشود😂😂😂میخای الکی بدی جلوی ادما ک بگی لارجی😂😂😂بعدا از حلقم بکشی ...

اوه یس😬

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین خدا مال مردم خوردن نداره😂😂😂معلم خصوصی میگیری حقشم باید بدی این پول نون هفت سر عائله منه😂😂� ...

😭😭😭😭 نهههههه من پول دوست😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40