2777
2789
من تاحالا تو عمرم دلی نخندیدم هیچ خوشی هم ندیدم

منم خیلی بدبختم به خودم و خانوادم نگاه میکنم میگم واقعا هیچوقت خوشی نمی‌بینم ولی هم‌کلاسیام میبینم بهشون حسودیم میشه انقد شادن و امیدوارن

من همش بغض دارم خیلی دوست دارم بمیرم روزی بیس بار واسه مامانم وصیت میکنم تازه کنکورم دارم سال دیگه و ...

منم همینم باز خوبه مامانت هست منو مامانم ازم بدش میاد خونمون زندگی نمیکنم کسیم ندارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خیلی بدبختم به خودم و خانوادم نگاه میکنم میگم واقعا هیچوقت خوشی نمی‌بینم ولی هم‌کلاسیام میبینم ب ...

دغدغه دوستام لاک جدید و مدل موی جدیده اونوقت من اینکه چجوری شبو بگذرونم

منم همینم باز خوبه مامانت هست منو مامانم ازم بدش میاد خونمون زندگی نمیکنم کسیم ندارم

والا مامانم میگه برو بدرک بمیر 

من آرزو داشتم تو پرورشگاه بزرگ بشم نه پیش این دوتا دیوونه ( مامان بابام)

ورزش کردم رقصیدم خندیدم مسخره بازی در آوردم ولی واقعیه؟ فهمیدم دارم به زور وانمود میکنم

مسئله واقعی نبودنش نیست عزیزم. توی همچین مدتی، حتماً بخشی از مشکل، به ترکیبات شیمیایی بدنت برمی‌گرده و ورزش در دراز مدت می‌تونه این ترکیبات رو کمی متعادل کنه.

دارودرمانی و روان‌درمانی رو هم جدی بگیر.

دغدغه دوستام لاک جدید و مدل موی جدیده اونوقت من اینکه چجوری شبو بگذرونم

وای دقیقا انگار از بین ۳۰ تا دانش آموز کلاسمون خدا فقط منو بدبخت کرده همشون خوشبختن 💔واقعا عدالتی نیس

والا مامانم میگه برو بدرک بمیر من آرزو داشتم تو پرورشگاه بزرگ بشم نه پیش این دوتا دیوونه ( مامان باب ...

منم همینجورین دقیقا خونه مادرجونمم اینجام همش سر صدا و دلشون نمیخواد بیام عمه هام

وای دقیقا انگار از بین ۳۰ تا دانش آموز کلاسمون خدا فقط منو بدبخت کرده همشون خوشبختن 💔واقعا عدالتی ن ...

نه عدالتی در کار نیست🙂من فقط از خدا ارامش خواستم یه زندگی عادی همین

در خوب بودن نماز حرفی نیست. ولی چه ربطی به افسردگی داره؟

میگن نماز اول افسردگی نمیاره . 

خودمم یه مدت خونوم تغریبا ۹ ماه منو به شاد ترین روی جهان تبدیل کرد البته من به نیت دیگه ای خونوم ولی بعد ها که خواصسو خونوم دیدم این مطلب هم نوشته 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .