2777
2789

منو شوهرم همو خیلی دوس داریم تو خونه خیلی باهم خوبیم خداروشکر واینکه من از نظرتیپ و قیافه اوکی ام..بعد امروز از یک نفر شنیدم که قبلا مادرشوهرم بهش گفته پسرم زنشو دوست نداره در حالی ک مارفتاری نداشتیم ک بقیه این حسو بگیرن ولی شوهرم یکم سنگین هستش تو جمع جوری نیس ک عاشقانه رفتارکنه..تازه شنیدم برادرشوهرمم پشت سرم زده این حرفو..در حالی که از همه خانواده شون سر هستم از لحاظ تیپ و قیافه چیزی کم ندارم ک شوهرم منو دوس نداشته باشه..چرا اونا این فکرو میکنن درباره مون..آخه برادرشوهرامم خیلی توجمع عاشقانه رفتار نمیکنن..ا

امید دارم بالاخره میشه اون چیزی که میخوام😍 متنفرم از بحث کردن ولی خب اگه کسی به پرو پام بپیچه جوابشو میدم😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرتون این دفعه ک مادرشوهرمو دیدم چ رفتاری داشته باشم 

امید دارم بالاخره میشه اون چیزی که میخوام😍 متنفرم از بحث کردن ولی خب اگه کسی به پرو پام بپیچه جوابشو میدم😊

برات مهم نباشه چون ازشون سر تری این حرفارو میگن پشت سرت

خیلی عصبی شدم مادرشوهرم جلوی روم خوبه پشت سرم میره این حرفارو میزنه..

به شوهرت گفتی ؟ اگه ‌گفتی چی جواب داد

بهش گفتم میگه اصل اینه ما تو خونه و وقتی پیشم همیم حالمون باهم خوبه حرف بقیه مهم نیس واسش ولی من دارم آتیش میگیرم

انقد عصبانی شدن این حرفو شنیدم ک دلم میخواد شوهرم زودتر بیاد تا باهاش ی دعوای اساسی بکنم اگه اون توی جمع عاشقانه رفتار کنه کسی این حرفارو پشت سرمون نمیزنه

برای اینکه ازت می‌ترسه. مادرشوهر منم همینطوره. 

دیدیش بهش بگو شنیدم اینجور گفتین؟ چی باعث شده همچین فکری کنین؟ 

به شوهرت هیچی نگو. اعصابشون به هم نریز. مشکلتون خودت با مادرشوهرت حل کن. 

بنظرتون این دفعه ک مادرشوهرمو دیدم چ رفتاری داشته باشم

وقتی نشستی پیشش بگو شوهرم میگه تو از همه زنای اطرافم دست پختت بهتره خیلی دست پختم و دوست داره 

یا بگو گفته همه جوره سری 

💗
انقد عصبانی شدن این حرفو شنیدم ک دلم میخواد شوهرم زودتر بیاد تا باهاش ی دعوای اساسی بکنم اگه اون توی ...

ول کن بابا. کارای اشتباه منو نکن. 

من فقط شوهرمو از خودم دور کردم با این کارام. 

خودت برین دهن مادرشوهرت ولی با شوهرت کاری نداشته باش

غمت نباشه مادر شوهر منم همینجوریه چندباری بهشدرس درست و حسابی دادم ادب شد😂😂😂😂

خدایا خودت مواظب خانوادم باش. ❤🌱
2790
2778
2791
2779
2792