2777
2789
عنوان

بخاطر سنم میخوام خودکشی کنم

392 بازدید | 49 پست

۱۷ سالمه هیچ گوهی نخوردم متولد مهر ۸۷ ام 

امسال تازه میرم دهم در بهترین حالت ۲٠ سالگی میرم دانشگاه

بچه ها خودم رو بکشم راحت شم ازین زندگی کوفتی؟ 

بچه ها نمیدونین چه حسی داری دختری که تو فامیل همسنته سال بعد میره دانشگاه بعد من میخوام تازه برم دهم

توی کلاس از همه بزرگترم

دو سال جا موندم 😭😭😭😭😭😭😭😭

دارا اسم داداشمه   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احیانا متولد مهر ۸۷ نباید بری یازدهم!?

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

اینجور فکر ها نکن یه جوری میگی انگار ک اونا سرموقعه رفتن تموم دنیا گرفتن فقط تو عقب موندی! نه این خبرها نیس فک نکن پس

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خو که چی ؟؟؟ همه باید تحصیل کرده باشن ؟؟؟  توانش داری برو ،توانش نداری برو چیزی که بهش علاقه داری!!! درضمن تحصیل کردن ربطی ب سن نداره  ، هیچوقت دیر نیس !!! 

قوی باش دخترررر ، زندگی خیلی پیچیده تر از این حرفاس 

تو سنی هستی که جا زدن معنا نداره 

دعا کنید نی نی دار بشم 🤰ممنون از لطفتون دوستای گلم