چی_بگمم مدیر استارتر عضویت: 1400/07/16 تعداد پست: 779 عنوان این عبا خوبه بخرم📸📸 401 بازدید | 40 پست واسه ۱۸ سال برای کربلا میخوامباید کوتاهشم بکنم طرحش زنونه نیس؟ 1404/05/15 | 20:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مژگان۷۳۷۳۷۳ عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 3364 من کلا عبا دوس دارم ولی اصلا بهم نمیاد که بخرم چرا فک می کنی بهت نمیاد آقایون درخواست دوستی ندین
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 بگذار یا زائر🥺😍إجعَلي یا زائرَة😍 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
چی_بگمم مدیر استارتر عضویت: 1400/07/16 تعداد پست: 779 من کلا عبا دوس دارم ولی اصلا بهم نمیاد که بخرم چرا؟ منم قدم کوتاهه حس میکنم نمیاد ولی چادرم سختمه اونما
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 نه استاتر قشنگهزنونه هم نیست😍😍😍ان شاء الله بسلامتی التماس دعا🥲 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 گذاشتم🥲♥️😂 جمییییییل جدااااا😍 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸