2777
2789

اره بنظرم کوتاه کنی خیلی خوب میشه 

خوش به سعادتتون پشاپیش زیارتتون قبول باشه 

لطفا نی نی منم دعا کن سالمو سلامت به دنیا بیاد اسمم لیلاس 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه کم شلوغه عزیزم چرا چادر مخصوص اربعین نمیگیری؟ اونجا سفر زیارتی هست حجاب کامل تر میشه

شلوغیش بیشترش میره زیر روسری 

از کدوما؟ چادر دانشجویی دارم بعضی وقتا میپوشم خیلی راحت نیسم تایم طولانی کلافه ام میکنه

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم همیشه مدارس عادی بین بچهای سالم درس بخونه و همه چی یاد بگیره و داداشم درسخون و زرنگ شه و داداشم عصبی و افسرده و منزوی نباشه و تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیب من و خواهرم شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و پول کامل خدا برام برسونه و محتاج هیشکی نشم و انشالله لثه و دندونامو از دست ندم انشالله و تو رو خدا دعا کن انشالله خدا عمر خیلی طولانی و سلامتی و خوش شانسی و رزق فراوان و آبرو و خوشبختی و موفقیت و خوشحالی و آرامش و آسایش به من و عزیزانم بده😭و تو رو خدا دعا کن انشالله کارت ملیم پیدا شه همین روزا و انشالله خونه باشه و بیرون گم نشده باشه و دست آدمای خلافکار و سواستفاده گر نیفتاده باشه😭تو رو خدا دعا کن خدا به من و عزیزانم سلامتی و آبرو و رزق فراوان و خوشبختی و موفقیت و آرامش و راحتی و خوشحالی و آسایش بده انشالله 😭 

ممنون حتما♥️

مرسی ازت❤️❤️

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

شلوغیش بیشترش میره زیر روسری از کدوما؟ چادر دانشجویی دارم بعضی وقتا میپوشم خیلی راحت نیسم تایم طولان ...

دانشجویی که نه 

مدل های جدید تر زیاد اومده 

مثلا جلابیت واسه اربعین یه لباس خنک زیرش میپوشی و راحت

لبناني جلو بسته و..