2789
عنوان

مخلص زری

| مشاهده متن کامل بحث + 10914 بازدید | 1697 پست
آره خیلی قشنگه عصبانیتمسر تا پات رو قهوه ای میکنم وقت عصبانیتیه ریم دیگه بزنیجوری ای پیت رو در بیارم ...

این خودش همونو میخواد بنظرم 

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین من آخر مخ تو میزنم ،حالا خواه تعلیق بشم یا رسوااما اصلا بهت توهین نمیکنم،چون درست نیست سگی که گ ...

@niniyar‍  میشه لطفا به این کاربر آقا رسیدگی کنید

هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم

حالا قهوه‌ای یا آبی میخوامت

@niniyar‍  دارن عفت عمومی رو لکه دار میکنن

هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم

نی نی یار فقط دیشب اکتیو بود

ها اون شیفت شب مهربون میشه

حالا مهربون ک....خوبه بدک نیست ،🤣

نخواست جلوی شما بگه☹

چیکار داره به منم درخواست داده بود

بخون مکاله زیبای بینمون رو از دو صفحه قبل😂