2777
2789
عنوان

مخلص زری

| مشاهده متن کامل بحث + 11022 بازدید | 1697 پست
بخون مکاله زیبای بینمون رو از دو صفحه قبل😂

خوندم😂

۱ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن مردم سرمیز ناهار به فکر اینن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی! واسه حرف همچین مردمی زندگی نکنید

خوندم😂

درس عبرتی شد براش🤣

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خواهر شوهر دیشب رفت کربلا همیشه هم زنگ میزنه فقط با امین خدافظی می‌کنه

به سلامتی 

ولی کارش خیلی بده 

زنداداش منم رفتن پیام داده بود بهم برای خداحافظی 🥰

۱ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن مردم سرمیز ناهار به فکر اینن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی! واسه حرف همچین مردمی زندگی نکنید

به سلامتی ولی کارش خیلی بده زنداداش منم رفتن پیام داده بود بهم برای خداحافظی 🥰

هرررر سال همینه تازه سالا قبل ک ب امین هم چیزی نمی‌گفت دیگ از بس من تیکه انداختم جدیدا زنگ میزنه ب امین

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

هرررر سال همینه تازه سالا قبل ک ب امین هم چیزی نمی‌گفت دیگ از بس من تیکه انداختم جدیدا زنگ میزنه ب ا ...

ولش کن به دل نگیر

ن بابا عادت کردم... حالا من میخواستم برم همشششون تک تک همچین پر توقع بودن ک‌نگو...برق. رفت زری

عه 

واسه ما ۳ رفت ۵ اومد

خوبه تایم شما ما سه هفته قبل اینجوری بود..بدبختی امینم نیس این تایم

چراغ شارژی اگه دارین روشن کن

ن چراغ قوه گوشیمه.... ازونا از کیش برا مامانم خریدم عقلم نرسید برا خودم بخرم خخ

گوشیت شارژ داره؟