2777
2789

کدوم شخصیت بودید شما ؟؟

یا کدوم شخصیت مورد علاقتون بود؟؟🥲

من خودم: گیلاسس✨️💘

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

خدایااااا الان دوباره میرم نگاش میکنم

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلوبری

میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم                             وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست                حامی حقوق حیوانات و طبیعت                                               به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی          با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟                     زن = مرد

من خیلی دوس داشتم کارتونشو اون زرد رو من دوس داشتم اما اسمش یادم نیست 

فکر نمیکردم بغضم بگیره ی روز برای بچگیم

از تاریخ 24 اذر 1404 به بعد منو تو سایت دیدی بهم اخطار بده .ممنونم

من خیلی دوس داشتم کارتونشو اون زرد رو من دوس داشتم اما اسمش یادم نیست فکر نمیکردم بغضم بگیره ی روز ب ...

منظورت لیموعه ؟ 

من هرگز کسی را از زندگی‌ ام حذف نکردم !همه آنها در حادثه اعتماد مُردند ... https://daigo.ir/secret/81836961840

من خیلی دوس داشتم کارتونشو اون زرد رو من دوس داشتم اما اسمش یادم نیست فکر نمیکردم بغضم بگیره ی روز ب ...

لیمو بود زرده

میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم                             وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست                حامی حقوق حیوانات و طبیعت                                               به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی          با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟                     زن = مرد