2777
2789
عنوان

تخمک کشی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 47 پست
ممنونم عزیزم...امروز اینقد حالم بد بود اینقد گریه کردم وقتی بلند شدم انگار سبک شدم سرمم یکم بهتر شد

منم امروز بعد ۱۴روز آی یو آی آزمایش دادم منفی شد😭

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه صبرم تموم شده خیلی ناامیدم

من پنج سال ناباروری داشتم همه دکتری از طب سنتی تا عکس رنگی رفتم اصلا تا امید نباش من وقتی تخمک کشی کرده بودم مدام تو اینترنت افرادی که بعدش طبیعی باردار شده بودن رو دنبال میکردم تو ذهنم میگفتم یعنی میشه منم اینجوری شم،نا امید نباش همش فکر ای خوب بکن

خدایا شکرت🌹
شوهر من واریکوسل گرید آ داره و منم پلی کیستیک همه دکترا گفتن حتی ای وی اف روی شما جواب نمیده ،برای ه ...

خدا کمکتون کنه به حق علی اصغر شش ماهه..خیلی سخته 

خدایا فقط یه نگااااه

نه بابیهوشی انجام میشه زیاد هم طول نمیکشه ..یساعت بعدش هم مرخصی..یکم بعد تخمدان ها درد میکنند خیلی ک ...

بخیه هم داری؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

نه گلی داخل شکم تخمک هارو درمیارن از راه واژینال بادستگاه ....اصلا معلوم نمیشه عمل کردی

آخه من دخترم............دکترم گفت بیا تخمک فریز کن.......گفت مثل سونوگرافیه رو شکم........بستریم داره........فکر کردم تخمک کشی مثل همونه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

آخه من دخترم............دکترم گفت بیا تخمک فریز کن.......گفت مثل سونوگرافیه رو شکم........بستریم دار ...

تنبلی داری شما..وقتی هنوز باکره ای چطور میخای تخمک فریز کنی

خدایا فقط یه نگااااه