2777
2789
عنوان

تخمک کشی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 47 پست
درد داشت؟؟؟؟؟؟چند ساعت طول کشید

نه بابیهوشی انجام میشه زیاد هم طول نمیکشه ..یساعت بعدش هم مرخصی..یکم بعد تخمدان ها درد میکنند خیلی کم..ولی من الان دوروز گذشته سرگیجه شدید دارم و تاری دید...ولی درد شکمم خوب شده 

خدایا فقط یه نگااااه

برات ایه الکرسی خوندم الهی که این دفه دامنت سبز بشه

ممنونم عزیزم...امروز اینقد حالم بد بود اینقد گریه کردم وقتی بلند شدم انگار سبک شدم سرمم یکم بهتر شد

خدایا فقط یه نگااااه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تنبلی تخمدان و بی کیفیتی تخمک وشوهرم اسپرم ضعیف

طب سنتی برید عزیزدل

شکر قند حذف کن ورزش کن دمنوش چای ترش استفاده کن تخمکات اوکی میشن

شوهرتم باید مراجعه کنه به ژب سنتی

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

همین الان رابطه داشته باش چون هنوز اثر امپولا تو بدن هست ایشالله طبیعی باردار میشی ،من وقتی تخمک کشی کردم بیستون پنج تا تخمک داشتم ولی فقط نه تا جنین شد ،ولی خودم یک ماه بعد حامله بودم

خدایا شکرت🌹
همین الان رابطه داشته باش چون هنوز اثر امپولا تو بدن هست ایشالله طبیعی باردار میشی ،من وقتی تخمک کشی ...

شما میگی نه تا کمه..من اگه حتی دو سه تا ازین ۳۰ تا جنین بشه راضیم...بعد تخمک کشی تادوهفته نباید نزدیکی کرد

خدایا فقط یه نگااااه

طب سنتی برید عزیزدلشکر قند حذف کن ورزش کن دمنوش چای ترش استفاده کن تخمکات اوکی میشنشوهرتم باید مراجع ...

دیگه صبرم تموم شده خیلی ناامیدم

خدایا فقط یه نگااااه

همین الان رابطه داشته باش چون هنوز اثر امپولا تو بدن هست ایشالله طبیعی باردار میشی ،من وقتی تخمک کشی ...

بعد شما ماه بعد حامله بودین هیچ ازین جنین ها انتقال ندادین یعنی

خدایا فقط یه نگااااه

شما میگی نه تا کمه..من اگه حتی دو سه تا ازین ۳۰ تا جنین بشه راضیم...بعد تخمک کشی تادوهفته نباید نزدی ...

خب بعد دو هفته عزیز من نه تا تشکیل شد ولی فقط چهار تاش موندن بقیه خراب شد فقط دعا کن خدا خودش برات درست کنه ،وضع شوهر من اینقدر خراب بود که دکتر مردان بهش گفت اگه خانمت هم مشکلی نداشت بازم احتمال بچه دار شدن تون پنج درصد بود ،من بعد تخمک کشی طبیعی باردار شدم ،من خودمم پلی کیستیک دارم

خدایا شکرت🌹
خب بعد دو هفته عزیز من نه تا تشکیل شد ولی فقط چهار تاش موندن بقیه خراب شد فقط دعا کن خدا خودش برات د ...

شوهرم خیلی ضعیف بود ولی قبل تخمک کشی که ازش اسپرم گرفتن دکتر گفت عالی بود اسپرمش

خدایا فقط یه نگااااه

بعد شما ماه بعد حامله بودین هیچ ازین جنین ها انتقال ندادین یعنی

نه فریز کردیم هر نه دارو بعد که دخترم سه ساله شد رفتم انتقال اولین بار منفی شد ،بار دوم رفتم گفتن از هفتا فقط دوتا جنین سالم مونده بقیه از بین رفتن،بار دوم مثبت شد که الان پسرم سه سال داره وچون میدونستم ناباروریم کلن جلو گیری نداشتیم والان سومی ناخواسته باردارم😅ایشالله بیای همینجا خبر بارداری تو بدی گلم ،تا میتونی فکرهای مثبت بکن 

خدایا شکرت🌹
شوهرم خیلی ضعیف بود ولی قبل تخمک کشی که ازش اسپرم گرفتن دکتر گفت عالی بود اسپرمش

شوهر من واریکوسل گرید آ داره و منم پلی کیستیک همه دکترا گفتن حتی ای وی اف روی شما جواب نمیده ،برای همین میگم دعا کن خدا برات درست کنه عزیز اینا همش حرفه دکتراس

خدایا شکرت🌹

ساعت مقدسی هست، نزدیک اذان مغرب

به خانم رباب مادر علی اصغر ع توسل میکنم، 

به زودی صدای چندتا بچه تو خونتون بپیچه

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍