سلام دوستان دوشنبه تخمک کشی کردم ۳۰تاتخمک داشتم..شنبه باید برم ببینم جنین تشکیل شده یانه...پارسال هم تخمک کشی کردم جای دیگه ۸ تاتخمک داشتم و۴تاجنین پوچ تشکیل شد....حالا شنبه باید برم ببینم چیشده..حالا خیلی ناامیدم..فک میکنم بی کیفیان و پوچن..سرگیجه شدید هم دارم...حالم هم جسمی هم روحی خیلی بده...
نه بابیهوشی انجام میشه زیاد هم طول نمیکشه ..یساعت بعدش هم مرخصی..یکم بعد تخمدان ها درد میکنند خیلی کم..ولی من الان دوروز گذشته سرگیجه شدید دارم و تاری دید...ولی درد شکمم خوب شده
همین الان رابطه داشته باش چون هنوز اثر امپولا تو بدن هست ایشالله طبیعی باردار میشی ،من وقتی تخمک کشی کردم بیستون پنج تا تخمک داشتم ولی فقط نه تا جنین شد ،ولی خودم یک ماه بعد حامله بودم
شما میگی نه تا کمه..من اگه حتی دو سه تا ازین ۳۰ تا جنین بشه راضیم...بعد تخمک کشی تادوهفته نباید نزدی ...
خب بعد دو هفته عزیز من نه تا تشکیل شد ولی فقط چهار تاش موندن بقیه خراب شد فقط دعا کن خدا خودش برات درست کنه ،وضع شوهر من اینقدر خراب بود که دکتر مردان بهش گفت اگه خانمت هم مشکلی نداشت بازم احتمال بچه دار شدن تون پنج درصد بود ،من بعد تخمک کشی طبیعی باردار شدم ،من خودمم پلی کیستیک دارم
بعد شما ماه بعد حامله بودین هیچ ازین جنین ها انتقال ندادین یعنی
نه فریز کردیم هر نه دارو بعد که دخترم سه ساله شد رفتم انتقال اولین بار منفی شد ،بار دوم رفتم گفتن از هفتا فقط دوتا جنین سالم مونده بقیه از بین رفتن،بار دوم مثبت شد که الان پسرم سه سال داره وچون میدونستم ناباروریم کلن جلو گیری نداشتیم والان سومی ناخواسته باردارم😅ایشالله بیای همینجا خبر بارداری تو بدی گلم ،تا میتونی فکرهای مثبت بکن
شوهرم خیلی ضعیف بود ولی قبل تخمک کشی که ازش اسپرم گرفتن دکتر گفت عالی بود اسپرمش
شوهر من واریکوسل گرید آ داره و منم پلی کیستیک همه دکترا گفتن حتی ای وی اف روی شما جواب نمیده ،برای همین میگم دعا کن خدا برات درست کنه عزیز اینا همش حرفه دکتراس