2777
2789
عنوان

عیدی دادن به

203 بازدید | 12 پست

راجب کادو دادن و تولد حرف میزدیم دوستم گفت عیدی بهم کادو بدیم ..من راستش از عیدی دادن خوشم نمیاد حس میکنم تکراری میشه و جالب نیست زیاد و بیشتر از کادو دادن برای تولد خوشم میاد ..

نظر شما چیه ؟

اتفاقا خیلی خوبه واسه نوروز بهم هدیه بدید

حتما نیاز نیست هدیه بزرگ باشه حتی یک گلدون گل هم بدی به نظرم خیلی جالبه

ما وارثان دردیم🖤از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊 همه جای ایران سرای غم است🖤برای سپهر🖤برای مانی🖤برای علی🖤برای مونا🖤برای امیرحسین🖤برای نازنین🖤برای فاطمه🖤برای آرنیکا🖤برای محسن🖤برای ابوالفضل اسماعیلی🖤برای حمید🖤برای بهنام🖤برای آیدا🖤برای شهاب🖤برای امیر🖤برای عارفه🖤برای تمام فرزندان ایران که نامشان در میان آن عظمت گم شد🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولد سالی یباره

عیدم سالی یباره

چیجوری عیدی تکراری میشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

درسته

چرا ادم باید برای عید به دوست کادو بده

من که حتی تولد هم خوشم نمیاد به دوست

یه حسی میگیرم انگار بعد یه مدت هر دو طرف به فکر قیمت کادو میوفتم و اینکه حالا برابر بدیم

بعد نتونن حس رفاقت خراب میشه کلا هم حس دوستی میره سمت حساب کتاب مالی من خوشم نمیاد

دیگه راحت نیستم با طرف

درستهچرا ادم باید برای عید به دوست کادو بدهمن که حتی تولد هم خوشم نمیاد به دوست یه حسی میگیرم انگار ...

آره حالا بهش چی بگم ؟

نه من برا تولد دوست دارم ولی برا عیدی نه خوشم نمیاد جالب نیست ..و هدیه دادن بنظرم قشنگه برای تولد و قیمت زیاد مهم نیست وقتی با عشق خریده میشه هدیه چه گرون چه ارزون از طرف کسی که دوست داره قشنکه

ببین مثلا تولد میتونی بگیری فقط برای یه نفره بعدم حس خوبی داره کادوی تولد کلا ..

اونجوری که یهو برای چند نفر بخوای عیدی بخری آره سخت میشه و مجبور میشی چیزای کوچیک و خیلی ارزون بگیری. همون کادوی تولد بهتره. برای عیدی به هم تبریک بگین یا گیفت در حد کش مو و گیره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)