2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهرم سال 91 عروس شد بهترین مارکو برد عروسمون پارسال هم بهترینارو اورد

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

من بهترین ها رو بردم ولی مادر شوهر عوضیم بازم اذیتم کرد و ایراد گذاشت رو وسایل هام پس فرقی نداره چی ...

وای خدا خیرشون نده اخه چرا هی یه تیکه میگن از چشم آدم می افته بخدا 

من مجردم ولی زورم میاد پول به جهیزیه بدم خیلی بدرد نخوره فقط پول حروم کردنه

دقیقا منم این فکرو میکردم تو مجردی ولی اومدم خونه شوهر دیدم همه انقد خوشگل و گرون وسایل هاشون و حرفای مادرشوهرم که نگم بیچاره همسرم 

هیچ وقت حیرت و حسرت مال دیگران نخور ، ان شاالله میرینزیر یک سقف با دل خوش زندگی میکنید وضعتون خوب میشه بهترین وسایل رو میخرید ، مهم دل خوش داشتن هست 

آقا هستم 

هر چی بهتر ببری باختت بیشتره (اگه همه ی وسایل یا بیشترش پای عروس باشه) این که تجربه ی من بود...برای ازدواج اولم همه چی رو من بردم...اون گفت خونه با من.‌‌..حالا الان می فهمم عجب حماقتی کردم...اون زمان هم مثل الان نبود مارکای خوب تو بازار زیاد بودن همه رو خیر سرم خوب بردم اگه عقل الانم رو داشتم به هیچ وجه همچین کاری نمی کردم.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

بد یعنی چه من جهازم کمه ولی زیادم بد نیس

یعنی یکم ارزون اونقدر هاهم گرون نه مال منم خوبه متوسطه ولی بعضیا یخچال دوقلو اینا و ظرفشویی اینا من نخواستم درسته یخچالم از اون پهن هاست ولی بازم حس میکنم کمه