2777
2789
واقعا ؟چراااا

چون وقتی همه ی جهیزیه یا بیشترش پای زن باشه این وسایل ۴ روز دیگه حتی بهترین مارک هم باشه اسم دست دوم روشون میاد و اُفت قیمت می خورن...اگه خریده هم بشن ارزش پولش دیگه با تورم برابری نمی کنه...پس همون بهتر مارک متوسط خرید که ضرر کم تر بشه.

در صورتی خوبه مارک خوب خرید که عروس و داماد کاملاً برابر خرید کنن (برابر منظورم اینه از روی فاکتورای خرید مشخص بشه برابر خریدن) آره اون وقت میشه گفت اگه ضرری هم باشه برای دو نفر بوده...ولی وقتی همه اش پای عروس باشه همه چیش گردن اون میفته...مثلاً من الان که فکر می کنم با خودم میگم باید می گفتم نه خونه جای خود که خونه داری برای خودته به اسم من که نزدی...این جهیزیه می دونی که یه ضرره بخوای نخوای باید خریدش و آدم به وسیله خب نیاز داره اینو از زرنگی ضررش رو پای من ننداز...نصف/نصف می خریدیم اون مابقی پولی که به جهیزیه داده بودم رو من اون زمان با طلاهای خودم می تونستم باهاش به آپارتمان کوچیک بخرم اما الان با وسایلم نمی تونم حتی یه ماشین بخرم چه برسه آپارتمان حالا اگه بخرنشون که میگن دست دومه.

من نمیگم نباید جهیزیه خرید نه آدم باید استفاده کنه خساست نکنه اما کاملاً برابر داماد وقتی کامل برابر باشه آره بهترین مارک هم بخری مهم نیست جهنم و ضرر چون دو طرفه هست آدم زورش نمیاد من که این جور فکر می کنم البته همسر سابقمم آدم خسیسی نبود و به شدت دست و دل باز بود نمی دونم از عمد یا غیر عمد یا از سر رسم و رسوم این کار رو کرد یا نه هر چی بود من که از کرده ی خودم پشیمون شدم.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعااا اگه مادرش پشتش بود اره خوبه ولی اگه نباشه بیچاره پیر میشه من یکم دلسوزما امانباید دلسوزی کرد ...

نمی‌فهمم منظورت چیه چرا مامانش پشتش باشه؟مادرشوهر پشت شوهرت باشه؟؟خب چرا ک چی بشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

دقیقا منم الان باهات موافق شدم عزیزم

اینو گفتم که بگم عزیزم اگه خانواده ی شوهرت خرید جهیزیه رو همه اش رو یا بخش زیادیش رو گردن تو انداختن الانم هی غر می زنن اصلاااا ناراحت نباش نگو کاش بهترش رو میاوردم،،اتفاقاً خوش حال باش که معمول آوردی و ضرر کم تر شده.

نمی‌فهمم منظورت چیه چرا مامانش پشتش باشه؟مادرشوهر پشت شوهرت باشه؟؟خب چرا ک چی بشه

خب اگه مادرشوهر پدرشوهر خوب باشن و براش خرج کنن و بخواد بخره زور به پسره نیاد خوبه اونجوری میگم عزیزم اما اگه تنهایی پسره بخره ماهم تو فشاریم نه طلا میتونیم بخریم نه چیزی مثل الان من 

وا واسه چی اخه

بخدا خونه ویلا ی دختر تحصیل کرده چون همش میگه به دخترم که تو دخترای منم بعد عادت کردی همش بهم میگن باید جهیزه مثل زندادشم باشه من بهش گفتم اگه کم میدادم یه چیزه دیگه بود برو خدا رو شکر کن که پسرت تا بیست ساله دیگه چیزی نمیخاد پس مادر خودتو اذیت نکن 

خب اگه مادرشوهر پدرشوهر خوب باشن و براش خرج کنن و بخواد بخره زور به پسره نیاد خوبه اونجوری میگم عزیز ...

آها اون ک آره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

اینو گفتم که بگم عزیزم اگه خانواده ی شوهرت خرید جهیزیه رو همه اش رو یا بخش زیادیش رو گردن تو انداختن ...

اره عزیزم هی با حرف های تیکه دار زخمی میکنن همسرمم میگه بابا من که باهاش اوکیم خب شما چرا جوش میخورین بعد اونم انقد اعتماد بنفسمو اوردن پایین مهمون دعوت نمیکنم عزیزم میگم زشته خونمون بده 

شوهرتو یاد بده مادرشوهرت تیکه انداخت بگه :تو پولشو می‌دادی بهترشو میخریدم برام نخریدی زبونتم دراز نباشه

شوهرتو یاد بده مادرشوهرت تیکه انداخت بگه :تو پولشو می‌دادی بهترشو میخریدم برام نخریدی زبونتم دراز نب ...

اره دقیقا عزیزم شوهرم میگه ما که چیزی ندادیم واسه چی هی حرص میدین اینو بعدشم فشار خون عصبی گرفتم انقدر خودخوری کردم بعدم مادرشوهرم به شوهرم یاد میده هروقت پول لازمت بود برو بردار وسایل خونتون رو بفروش اخه منطقیه عزیزم ؟

اره عزیزم هی با حرف های تیکه دار زخمی میکنن همسرمم میگه بابا من که باهاش اوکیم خب شما چرا جوش میخوری ...

دفعه دیگه حرف زدن اینو نشونشون بده بگو همینی هم که آوردم لطف کردم و وظیفه نبوده چیزی هم که معتبر هست قانون هست نه عرف.

طبق ماده ۱۱۰۷ قانون مدنی،تهیه ی جهیزیه بر عهده مرد است،زیرا جهیزیه جزئی از نفقه زن محسوب می‌شود و تهیه نفقه به عهده شوهر است.