چون وقتی همه ی جهیزیه یا بیشترش پای زن باشه این وسایل ۴ روز دیگه حتی بهترین مارک هم باشه اسم دست دوم روشون میاد و اُفت قیمت می خورن...اگه خریده هم بشن ارزش پولش دیگه با تورم برابری نمی کنه...پس همون بهتر مارک متوسط خرید که ضرر کم تر بشه.
در صورتی خوبه مارک خوب خرید که عروس و داماد کاملاً برابر خرید کنن (برابر منظورم اینه از روی فاکتورای خرید مشخص بشه برابر خریدن) آره اون وقت میشه گفت اگه ضرری هم باشه برای دو نفر بوده...ولی وقتی همه اش پای عروس باشه همه چیش گردن اون میفته...مثلاً من الان که فکر می کنم با خودم میگم باید می گفتم نه خونه جای خود که خونه داری برای خودته به اسم من که نزدی...این جهیزیه می دونی که یه ضرره بخوای نخوای باید خریدش و آدم به وسیله خب نیاز داره اینو از زرنگی ضررش رو پای من ننداز...نصف/نصف می خریدیم اون مابقی پولی که به جهیزیه داده بودم رو من اون زمان با طلاهای خودم می تونستم باهاش به آپارتمان کوچیک بخرم اما الان با وسایلم نمی تونم حتی یه ماشین بخرم چه برسه آپارتمان حالا اگه بخرنشون که میگن دست دومه.
من نمیگم نباید جهیزیه خرید نه آدم باید استفاده کنه خساست نکنه اما کاملاً برابر داماد وقتی کامل برابر باشه آره بهترین مارک هم بخری مهم نیست جهنم و ضرر چون دو طرفه هست آدم زورش نمیاد من که این جور فکر می کنم البته همسر سابقمم آدم خسیسی نبود و به شدت دست و دل باز بود نمی دونم از عمد یا غیر عمد یا از سر رسم و رسوم این کار رو کرد یا نه هر چی بود من که از کرده ی خودم پشیمون شدم.