2777
2789
عنوان

خیلی ضعیفم نمیدونم چی کار کنم

1269 بازدید | 21 پست

خانما من ۴۱ کیلوام. مجردم. خیلی ضعیفم حالا بعضیا هستن لاغرن ولی سفتن. من صبحا نمیتونم صبحانه بخورم حال تهوع دارم. بعد هم سرکار که میرم میام تو خونه می افتم از بس جون ندارم.

ازمایشاتم هم سالمه نمیدونم چی کار کنم

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی فکرت درگیره یا زیاد کار میکنی

صبحا زودتر بیدار شو صبوحت تزیین کن 

من 50 کیلوام اما صبونه نمیخورم الان بهتر شده با این روش

سعی کن حتی کسل هم هستی با حوصله باشی با انرژی موفق باشی بانو

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

از نظر طب سنتی خودتو درمان کن 

و اینکه حتما مولتی ویتامین یا ویتامین مث ب کمپلکس مصرف کن .ب1 اشتها آوره صبحها بخور

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
عزیزم شما غلبه طبع داری چون صبحا حالت تهوع داری 

یعنی چی؟ علبه ی کدوم طبع؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

بی حالیتون شاید بخاطر کمبود ویتامین D باشه

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

بعدم سعی کن خیلی ادم باحالی باشی حتی اگر نیستی بگو بخند و اینا داشته باش اینا شاید کم اهمیت باشه ولی اثر گذاره هرچی ادم خوش اخلاق تر وزنش متناسب تر

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
بعدم سعی کن خیلی ادم باحالی باشی حتی اگر نیستی بگو بخند و اینا داشته باش اینا شاید کم اهمیت باشه ولی ...

اره از بس فکرم درگیره تاثیر گذاشته

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....